Kolmensadan maaottelun Michelle Karvinen jättää Luulajan – vihjaa jo peliuran lopettamisesta?

Muut Sarjat / Uutinen
Karvinen juhli viime kauden päätteeksi SDHL:n mestaruutta.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
"Luulajassa pelaaminen on ollut paras päätös, jonka olen urallani tehnyt", kirjoittaa Karvinen jäähyväisviestissään Twitterissä.

Maajoukkueen vakiokasvo Michelle Karvinen ilmoitti torstaina jättävänsä monivuotisen seurajoukkueensa Luulajan. Karvinen kertoi asiasta tunteikkaalla jäähyväisviestillä, jonka hän julkaisi Twitter-tililllään.

– Tämän kirjoittaminen ottaa sydämestä, tämä päätös on ollut koko urani vaikein. Tunnen olevani niin ihmisenä kuin pelaajana valmis elämän uusiin seikkailuihin, Karvinen kirjoittaa.

30-vuotias Karvinen ei viestissään avaa tarkemmin, mitä hän tarkoittaa elämän uusilla seikkailuilla.

– Luulajassa pelaaminen on ollut paras päätös, jonka olen urallani tehnyt. On ollut kunnia edustaa seuraa, joka on muuttanut naispelaajien edellytyksiä ja joka antaa kiekkoileville pikkutytöille jotain, mistä unelmoida, Karvinen jatkaa.

Karvinen on edustanut Suomea urallaan tasan kolmessasadassa naisten maaottelussa. Hän toimi historiallisessa kevään 2019 MM-hopeajoukkueessa varakapteenina ja sai valinnan turnauksen tähdistöjoukkueeseen. Kausilla 2015-18 hän voitti SDHL:n pistepörssin kolmesti peräkkäin. 

EDIT: Uutisessa kerrottiin aiemmin virheellisesti, että Karvinen lopettaisi pelaajauransa. Tosiasiassa hän ilmoitti vain jättävänsä Luleå HF:n. Jatkoaika pahoittelee virhettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle