Kolme Hurricanesin suomalaisvarausta pelaa ensi kaudella lainalla Liigassa

LIIGA, NHL / Uutinen
Ville Koivunen on yksi Liigaan palaavista suomalaispelaajista.
Ville Koivunen, Tuukka Tieksola ja Aleksi Heimosalmi pelaavat ensi kaudella Liigassa, vaikka heillä on sopimus Carolina Hurricanesin kanssa.

Carolina Hurricanesin varaama kolmikko Ville Koivunen, Tuukka Tieksola ja Aleksi Heimosalmi pelaavat ensi kaudella lainalla Liigassa, vaikka heistä kullakin on solmittuna tulokassopimus NHL-seuran kanssa.

Koivunen pelaa ensi kaudella Kärpissä, jossa hän on pelannut koko tähänastisen liigauransa. Viime kauden hän päätti AHL:ssä Chicago Wolvesin riveissä. Hän on Hurricanesin toisen kierroksen varaus vuodelta 2021.

Tieksola puolestaan edustaa tulevalla sesongilla Lukkoa. Hän on Koivusen tapaan pelannut tähän mennessä Suomen pääsarjatasolla vain oululaisjoukkueessa. Myös Tieksola pelasi viime kaudella AHL:ää. Yhteensä 52 ottelussa hän teki Wolves-paidassa 24 pistettä. Tieksola on neljännen kierroksen varaus vuodelta 2019.

Kahden hyökkääjän lisäksi puolustaja Heimosalmi pelaa tulevalla kaudella Liigassa. Hänen pelipaikkansa on aiemmilta vuosilta tuttu Ässät. Koivusen tapaan Heimosalmen varaus Hurricanesiin on vuodelta 2021, niin ikään toiselta kierrokselta.

» Lähetä palautetta toimitukselle