Kolmatta perättäistä mestaruutta hamuava Lightning maksoi Brandon Hagelista muhkean kauppahinnan

NHL / Uutinen
Brandon Hagel on tällä kaudella ollut tehokas.
Kuva © Getty Images
Tampa Bay Lightning vahvistuu Brandon Hagelilla ja Chicago Blackhawks saa rakennuspalasia tulevaisuuteensa.

Kaksi edellistä Stanley Cupia voittanut Tampa Bay Lightning näyttää panostavan kolmanteen perättäiseen mestaruuteensa, sillä se hankki hyökkääjä Brandon Hagelin, 23, Chicago Blackhawksista muhkealla kauppahinnalla. Hagel on pelannut tällä kaudella Blackhawksin kärkiketjuissa muun muassa Patrick Kanen ja Jonathan Toewsin kanssa.

Blackhawks sai kanadalaisesta kaksi ensimmäisen kierroksen varausoikeutta vuosille 2023 ja 2024 sekä kaksi hyökkääjää, Boris Katchoukin ja Taylor Raddyshin, jotka ovat ammattilaisurallaan pelanneet pääosin AHL:ssä. Tällä kaudella Katchouk ja Raddysh ovat kuitenkin pelanneet lähes täysipainoisesti NHL:ssä.

NHL:ssä kaudella 2019−2020 debytoinut Hagel pelaa uransa parasta kautta. Hän on 55 ottelussa tehnyt 21 maalia ja yhteensä 37 tehopistettä. Hagelin laukaisutehokkuus on hurja: hän on osunut tolppien väliin peräti 22,3 prosentin tehokkuudella. On kuitenkin odotettavaa, että kanadalaisen onnistumisprosentti laskee ottelumäärän lisääntyessä.

Lightning vastaanottaa Hagelin lisäksi kaksi neljännen kierroksen varausoikeutta, jotka sijoittuvat vuosille 2022 ja 2024.

» Lähetä palautetta toimitukselle