Kokoa ja kokemusta FPS:n miehistöön - konkaripuolustaja Rantanen palaa Forssaan tuplaroolissa

MESTIS / Uutinen
Rantanen pelasi Mestiksessä viimeksi kaudella 2013-2014 Hokin paidassa.
Kuva © Kristian Salminen - kristian.salminen@jatkoaika.com
Pitkän uran kotimaassa sekä ulkomaan kentillä tehnyt puolustaja Anssi Rantanen vahvistaa tulevalla kaudella FPS:ää.

FPS vahvistaa puolustuskalustoaan kasvattajaseuraansa palaavalla Anssi Rantasella. 38-vuotias puolustaja on edustanut forssalaisseuraa viimeksi kaudella 2006-2007. Tulevalla kaudella hän toimii pelaamisen ohella FPS:n junioreiden toiminnanjohtajan tehtävissä.

Rantanen kiersi peliurallaan useita eri maita, sillä tutuksi tulivat Tanska, Venäjä, Kazakstan, Slovakia, Puola sekä Unkari, jossa hän kiekkoili kolme edelliskautta. Viime kaudella raamikas (188cm/98kg) puolustaja luuti Unkarin mestaruuden voittaneen Ferencvárosi TC:n takalinjoilla 36 ottelua ja iski niissä tehot 8+18=26.

Hän voitti sarjan mestaruuden myös kaudella 2018-2019. Mestaruusjuhliin hän pääsi myös kaudella 2013-2014, kun oli voittamassa Tanskan mestaruutta SønderjyskEssä.

Kotimaan kentillä Rantanen on pelannut 184 liigaottelua Lukon ja TPS:n miehistöissä. Mestis-otteluita konkaripuolustajalla on vyöllään kaikkiaan 340 kappaletta FPS:n, LeKin ja Hokin riveistä. Palkintokaapista löytyvät keväällä 2008 Hokissa saavutettu Mestis-hopea sekä SM-pronssi Lukosta keväältä 2011. 

FPS kertoi tehneensä sopimuksen myös koeajalla olleen hyökkääjä Paul Manushinin kanssa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle