Koko kesän sopimusuutisiaan pantannut Islanders räväytti kerralla useamman tärkeän jatkosopimuksen

NHL / Uutinen
Casey Cizikasin pitkä ura Islandersissa jatkuu pitkällä sopimuksella.
Kuva © Getty Images
Islanders teki tukun jatkosopimuksia.

Koko kesän hiljaiseloa sopimusrintamalla viettänyt New York Islanders julkaisi keskiviikkona useamman tärkeän jatkosopimuksen. Nimensä jatkopahveihin laittoivat Kyle PalmieriAnthony BeauvillierCasey Cizikas ja Ilja Sorokin.

Beauvillierin sopimus on kestoltaan kolme vuotta ja palkkakattoon vaikuttava summa on 4,15 miljoonaa dollaria kaudessa. 24-vuotias hyökkääjä on pelannut viisi kautta Islandersissa ja viime kaudella hän teki 47 runkosarjaottelussa tehot 15+13.

30-vuotias Palmieri saapui Islandersiin viime keväänä siirtotakarajalla New Jersey Devilsistä. Long Islandilta kotoisin olevan hyökkääjän uusi sopimus on neljän vuoden pituinen ja kausikohtainen keskiarvo on tasan viisi miljoonaa dollaria.

Venäläismaalivahti Sorokin debytoi viime kaudella NHL:ssä ja torjui 22 ottelussa 91,8 prosentin varmuudella. Sorokinin sopimus on kolmen vuoden pituinen ja kausikohtainen keskiarvo on tasan neljä miljoonaa dollaria.

30-vuotias Cizikas on tullut tutuksi Islandersin maineikkaan nelosketjun keskushyökkääjänä, ja hän pelannut koko tähänastisen NHL-uransa Islandersissa. Cizikasin sopimus on peräti kuuden vuoden mittainen ja arvoltaan 2,5 miljoonaa dollaria kautta kohden.

» Lähetä palautetta toimitukselle