Kokenut puolustaja Janne Jalasvaara Pelicansin testiin − sopimus kattaa joulukuun

LIIGA / Uutinen
Janne Jalasvaara saapuu vahvistamaan lahtelaispuolustusta.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Lahden Pelicans on solminut joulukuuta koskevan sopimuksen puolustaja Janne Jalasvaaran kanssa. 35-vuotias Jalasvaara on ollut alkukauden ilman sopimusta.

Lahden Pelicans tiedotti maanantaina tehneensä joulukuun kattavan sopimuksen puolustaja Janne Jalasvaaran kanssa. Alkukauden ilman sopimusta viettänyt oululainen on Pelicansin käytettävissä ainakin kuuden ottelun ajan.

− Tarvitsemme otteisiimme muutosta ja vahvistusta joukkueeseen. Jalasvaara tuo meille kokemusta ja johtajuutta jäälle sekä koppiin. Vaikka mies on ollut alkukauden ilman seuraa, niin tiedämme hänen olevan erinomaisessa fyysisessä kunnossa, seuran urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi sopimusta tiedotteessa.

Jalasvaara pelasi Liigaa viimeksi kaudella 2010-2011, jolloin lähti KalPan riveistä KHL:ään Moskovan Dynamoon. Moskovan lisäksi mies kiekkoili pelasi KHL:ää myös HK Sotshissa ja Kunlun Red Starissa, jossa toimi joukkueen kapteenina. Kaksi viime kautta kului SHL:ssä.

Venäjällä pelatessaan Jalasvaara nousi myös maajoukkueeseen, pelaten monesti EHT-turnauksissa ja kerran myös MM-kisoissa, vuonna 2013.

» Lähetä palautetta toimitukselle