Kokenut Nieminen Kiekko-Espoon tolppien väliin - "Arvomaailmamme ja tapamme toimia kohtaavat parhaalla mahdollisella tavalla"

Suomi-sarja / Uutinen
Niemisellä on runsaasti liigakokemusta.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
Uutta tulemista kiekkokartalle Suomi-sarjassa tekevä Kiekko-Espoo saa maalinsuulleen kovan vahvistuksen, kun pitkään Liigassa ja ulkomaan kaukaloissakin torjunut Jani Nieminen teki sopimuksen joukkueeseen.

Jani Nieminen torjui viime kauden Slovakian pääsarjajoukkue HKM Zvolenin maalilla. 30-vuotias vahti pelasi 17 ottelua, joissa hänen torjuntaprosentikseen muodostui 90,3.

Helsinkiläislähtöinen Nieminen on espoolaisyleisölle tuttu nimi jo liigavuosilta, sillä hän torjui Bluesin maalilla kaudet 2013-15. HIFK-kasvatilta löytyy liigakokemusta myös HIFK:n, Tapparan ja SaiPan riveistä. Hän on pelannut myös Saksan DEL-liigassa sekä KHL:ssä.

− Keskustelin Kimin kanssa etukäteen useamman kerran Kiekko-Espoon arvoista, yhteisöllisyydestä ja pyrkimyksestä kehittää espoolaista jääkiekkoilua eteenpäin. Tunsin, että arvomaailmamme ja tapamme toimia kohtaavat parhaalla mahdollisella tavalla, Nieminen kertoi.

− Olemme erittäin iloisia, että Jani on tuntenut tapamme toimia oikeaksi ja arvomme omikseen. On hienoa, että hänellä on kova halu olla tukemassa Kiekko-Espoon rakentamista. Olen tuntenut Janin pitkän aikaa ja tiedän, että hän on erittäin kilpailuhenkinen ja hänellä on aina kova halu voittaa pelejä. Janin kaltainen maalivahti antaa pelaajille itseluottamusta kentällä, ja joukkueelle mahdollisuuden voittaa joka ilta, Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle