Kokenut Jasse Ikonen pukeutuu patapaitaan loppukauden sopimuksella

LIIGA / Uutinen
Ikonen on nähty sekä Ilveksen että HIFK:n paidassa.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Hyökkääjä Jasse Ikonen vahvistaa Ässien hyökkäyskalustoa. Sopimuksen taustalla on porilaisten hankala sentteritilanne.

Jasse Ikonen, 30, on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen Ässien kanssa. Hän oli alkukauden pelaamatta missään joukkueessa. Viime kaudella Ikonen edusti Ilvestä 56 runkosarjaottelussa ja teki 17 tehopistettä.

− Jasse on monipuolinen joukkuepelaaja, kova urheilija, hyvä kamppailupelissä ja maalinedustoilla. Hän pystyy pelaamaan keskellä ja laidassa ja tuo varmasti meidän erikoistilannepelaamiseemme vaihtoehtoja. Hän on luonnejätkä, joka pystyy auttamaan meidän nuoria pelaajiamme, kommentoi Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula tiedotteessa.

Ikonen on pelannut aiemmin urallaan Liigassa HIFK:ssa, Kärpissä ja Ilveksessä. Uran kruununa on tällä hetkellä oululaisten paidassa voitettu Suomen mestaruus keväältä 2018.

− Tällä hetkellä meillä on kaksi sentteriä poissa loukkaantumisen vuoksi eli Mika Niemi ja Peter Tiivola. Roni Hirvonen tulee olemaan vuoden vaihteessa pitkään poissa nuorten MM-kisojen vuoksi ja Jesperi Kotkaniemeä kutsuu NHL, joten on selvää, että tarvitsemme keskikaistalle lisää voimaa, kehitysjohtajaKerttula taustoittaa.

Ikonen itse kertoo tuovansa porilaisryhmään kokemusta ja taistelutahtoa sekä työnteon kulttuuria.

− len harjoitellut hyvin ja jäätuntumakin on kohtalaisen hyvä eli pelihalut ovat korkealla. Ässät osoitti kiinnostusta ja uskon pelityylini sopivan hyvin seuraan. Ässissä on menossa hyvä projekti ja Ari-Pekka Selin on minulle tuttu valmentaja ja hänestä jäi minulle hyvä kuva. Kaikella tapaa tämä oli turvallinen valinta.

» Lähetä palautetta toimitukselle