Koeaika tuotti Jérémy Grégoirelle sopimuksen, Jakub Kos vuokralle Tšekkiin

LIIGA / Uutinen
Kuva © Jenna Westerlund
Loppukaudeksi kiinnitety Jérémy Grégoire oli Ilveksessä alun perin lokakuun loppuun kestävällä määräaikaisella sopimuksella. Jakub Kos jatkaa pelejään Tšekin pääsarjassa.

Ilves on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen 28-vuotiaan kanadalaishyökkääjän Jérémy Grégoiren kanssa. Grégoire tuli kauden alla tupsukorviin lokakuun loppuun kestävällä koeaikasopimuksella, jonka aikana hän vakuutti seurajohdon.

− Grégoiren pelaaminen on ollut koko ajan nousujohteista, ja hän tekee kaikki asiat joukkueen etu edellä. Jérémy on täysin sitoutunut joukkuepelaamiseen sekä omaan rooliinsa Ilveksessä. Hän on erittäin pidetty pelaaja joukkueessamme ja on omilla otteillaan ansainnut loppukauden sopimuksen, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela tiedotteessa.

Kanadalainen on tehnyt pelaamissaan 13 ottelussa tehot 2+1. Hän on pelannut pääasiassa alempien ketjujen roolissa.

Ilves lähettää hyökkääjä Jakub Kosin loppukaudeksi Tšekin Extraligaan. Kotimaahansa vuokralle suuntaavan Kosin seura selviää myöhemmin. 20-vuotiaan pelurin Ilves-sopimus päättyy tähän kauteen.

− Kiitämme Jakubia Ilvekseen eteen tehdystä työstä ja toivotamme kovasti tsemppiä jatkoon. Pelaajan pyynnöstä suostuimme vuokraamaan hänet Tšekin Extraligaan loppukaudeksi, minkä näemme myös palvelevan hänen kehitystään parhaiten tällä hetkellä, Koskela toteaa.

Kos pelasi tällä kaudella yhden ottelun Ilveksessä ja kuusi Mestis-mittelöä KOOVEEn paidassa. Hän saapui Tampereelle aikanaan Kometa Brnosta 2019.

» Lähetä palautetta toimitukselle