Kingsin tyhjennysmyynti jatkuu: Vuoden 2014 Stanley Cup -mestaruuden ratkaissut Alec Martinez suuntaa Golden Knightsiin

NHL / Uutinen
Alec Martinez täydentää helmikuun aikana kaupattujen Kings-pelurien listaa.
Kuva © Getty Images
Los Angeles Kings kauppasi kaksinkertaisen Stanley Cup -voittajan, puolustaja Alec Martinezin Vegas Golden Knightsiin vaihdossa varausvuoroihin.

Tämän kauden osalta kaiken toivonsa heittänyt ja tulevaisuuttaan rakentava Los Angeles Kings kauppasi kokeneen puolustajansa Alec Martinezin, 32, Vegas Golden Knightsiin. Vastineeksi lähes 600 NHL-runkosarjaottelun veteraanista Kings sai kaksi toisen kierroksen varausvuoroa, toisen kesän 2020 ja toisen kesän 2021 varaustilaisuuteen.

Martinez kuului Kingsin runkomiehistöön jo seuran suuruuden vuosina ja juhli joukkueen kanssa Stanley Cup -mestaruutta vuosina 2012 ja 2014. Jälkimmäisen mestaruuden hän myös ratkaisi Kingsille jatkoaikaosumallaan New York Rangersia vastaan Stanley Cup -finaalien viidennessä ottelussa. Uransa 597 runkosarjaottelussa hän on summannut tehot 62+136=198.

Martinezin kauppaaminen on viimeisin luku koko lailla kattavasta Kingsin tyhjennysmyynnistä: helmikuun aikana seuran ovat jättäneet myös Jack Campbell, Kyle Clifford ja Tyler Toffoli.

» Lähetä palautetta toimitukselle