Kings kiinnitti tähtipuolustajansa pitkällä jatkosopimuksella − Doughtyn keskimääräinen kausiansio kohoaa noin 11 miljoonaan dollariin

NHL / Uutinen
Doughty sitoutuu Kingsiin pitkäksi aikaa.
Kuva © Getty Images
Drew Doughty on tehnyt Los Angeles Kingsin kanssa jatkosopimuksen, jonka myötä hän pysyy joukkueessa vuoteen 2027 saakka. Raporttien mukaan sopimuksen keskimääräinen vuosipalkka on noin 11 miljoonaa dollaria.

Los Angeles Kingsin tähtipuolustaja Drew Doughty, 28, on solminut organisaation kanssa kahdeksanvuotisen sopimuksen, joka pitää hänet Kingsin riveissä vuoteen 2027 saakka. Doughtyn nykyinen sopimus umpeutuu keväällä 2019, minkä jälkeen puolustaja olisi ollut vapaa agentti.

− Drew Doughty on yksi maailman parhaista puolustajista ja olemme luonnollisesti innoissamme siitä, että hän sitoutuu meihin pitkällä aikavälillä, GM Rob Blake kommentoi organisaation verkkosivuilla.

TSN:n sisäpiiriläisen Darren Dregerin mukaan Doughtyn keskimääräinen palkka yhdeltä kaudelta on uuden sopimuksen aikana noin 11 miljoonaa dollaria. Nykyisen sopimuksensa viimeisestä kaudesta hän tienaa 7,65 miljoonaa dollaria.

Kings varasi Doughtyn vuoden 2008 varaustilaisuuden toisena pelaajana. Kanadalainen on pelannut joukkueessa koko tähänastisen NHL-uransa pelaten yhteensä 770 runkosarjaottelussa. Tehopisteitä Doughtylle on kertynyt 422 (102+320). Kingsin molemmissa mestaruuksissa keskeisessä roolissa olleella puolustajalla on pudotuspelikokemusta yhteensä 84 ottelun verran.

Doughty voitti runkosarjan parhaalle puolustajalle jaettavan Norris Trophyn kaudella 2015−16. Hän on saavuttanut urallaan myös huomattavaa menestystä Kanadan maajoukkueessa: puolustajan palkintokaapissa on muun muassa kaksi olympiakultaa, MM-hopeaa ja alle 20-vuotiaiden MM-kultaa. Lisäksi Doughty oli mukana vuoden 2016 World Cupin voittaneessa joukkueessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle