Kimmo Rintanen valmentaa tulevalla kaudella Sveitsissä − Klotenin seuralegenda palaa joukkueen apuvalmentajaksi

LIIGA, Muut Sarjat / Uutinen
Kimmo Rintanen valmensi Turussa seitsemällä kaudella.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Kimmo Rintanen on tulevalla kaudella sveitsiläisen Klotenin apuvalmentaja.

Kimmo Rintanen toimii tulevalla kaudella Sveitsin pääsarjatasolla pelaavan EHC Klotenin apuvalmentajana. Rintasen vastuualueena Klotenissa on pelaajien kehittäminen.

Kloten ja Sveitsin pääsarjataso ovat Rintaselle erityisen tuttuja, sillä hän pelasi joukkueessa kymmenellä perättäisellä kaudella. Tämän lisäksi 47-vuotias Rintanen on toiminut joukkueen apuvalmentajana kausilla 2012−15.

Klotenin päävalmentajana tulevalla kaudella toimii kanadalainen Jeff Tomlinson. Rintasen ohella joukkueessa on myös kaksi sveitsiläistä apuvalmentajaa: Tim Bertsche ja Fabian Sutter.

− Pelaajiemme jatkokehittäminen on meille ensisijaisen tärkeää. Iloitsemme siitä, että Kimmo tuo seuraamme paljon osaamista tältä alalta, EHC Klotenin urheilujohtaja Patrik Bärtschi kommentoi Rintasen paluuta seuran julkaisemassa tiedotteessa.

Rintanen on voittanut valmentajana hopeaa päättyneeltä kaudelta TPS:n apuvalmentajana. Hän palaa Kloteniin valmennettuaan TPS:n organisaatiossa seitsemällä edeltävällä kaudella.

Pitkään Klotenissa pelannut Rintanen loistaa seuran kaikkien aikojen pistepörssissä. Juonikas hyökkääjä keräsi Kloten-vuosiensa aikana 439 ottelussa 202 maalia ja 315 syöttöä, jotka oikeuttavat seuran historian pistepörssin kolmanteen sijaan, minkä lisäksi Rintanen on seuran historian maalipörssin neljännellä sijalla ja syöttöpörssin kärkinimi.

» Lähetä palautetta toimitukselle