Kiertolaiselämää viettänyt Brandon Pirri palaa Blackhawksin riveihin

NHL / Uutinen
Brandon Pirri palaa hänet varanneeseen organisaatioon.
Kuva © Getty Images
Kiertolaiselämää NHL:ssä viettänyt hyökkääjä Brandon Pirri palaa vaihtokaupassa Vegas Golden Knightsista Chicago Blackhawksiin. Vastakkaiseen suuntaan lähtee Dylan Sikura.

Päättyneellä kaudella Vegas Golden Knightsissa esiintynyt keskushyökkääjä Brandon Pirri siirtyy vaihtokaupassa takaisin Chicago Blackhawksiin. Golden Knights saa keskilännen suurkaupungista miehistöönsä Dylan Sikuran.

29-vuotias Pirri on Blackhawksin toisen kierroksen varaus vuodelta 2009. Hän on viimeiset vuodet ollut siirtojen kohteena pelaten Golden Knightsin lisäksi Florida Panthersissa, Anaheim Ducksissa ja New York Rangersissa. Viime kaudella hän pelasi Golden Knightsin paidassa 16 ottelua tehoin 0+2. Suurimman osan ammattilaisurastaan Pirri on pelannut AHL:n puolella. Kuluneella kaudella hän teki Chicago Wolvesissa 38 ottelussa tehopisteet 15+20.

25-vuotias Sikura on myös Blackhawksin varauksia. Organisaatio varasi hänet kuudennella kierroksella vuonna 2014. Varausvuotensa jälkeen hän pelasi vielä kaksi kautta Northwesternin yliopistossa voittaen Hockey East -divisioonamestaruuden vuonna 2016. Hän ei ole onnistunut vielä tekemään läpimurtoa NHL:ään, ja otteluja taalajäillä on kertynyt 47 tehoin 1+13. Sikura oli mukana Kanadan Spengler Cup -voittajajoukkueessa 2017.

» Lähetä palautetta toimitukselle