Kiekko-Vantaan valmennus uusiutuu - päävalmentajaksi Jesse Welling ja valmentajaksi Kari Haakana

MESTIS / Uutinen
Kiekko-Vantaan uusi päävalmentaja on Jesse Welling.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Kiekko-Vantaa on solminut valmentajasopimuksia. Päävalmentajaksi tulee Rauman Lukossa pitkään valmentanut Jesse Welling ja valmentajaksi Kari Haakana. Samalla uutisoitiin, että joukkueen yhteistyö Jokerien kanssa jatkuu myös kaudella 2019-20.

Kiekko-Vantaan päävalmentajaksi on nimitetty Rauman Lukon valmennustiimissä seitsemän kautta toiminut Jesse Welling. Valmentajaksi on puolestaan hankittu Kari Haakana. Samalla selvisi, että KHL-seura Jokerit jatkaa yhteistyötään lohinuttujen kanssa myös kaudella 2019-20.

41-vuotias Welling on saavuttanut pelaajana Jokerien A-nuorten mestaruuden ja Mestis-mestaruuden Jukureissa. Lisäksi hän on pelannut lähes 200 Liiga-ottelua.

Haakana toimi kuluneen kauden Mestiksessä Hermeksen valmennusryhmässä. Pelaajana Haakana voitti Suomen mestaruuden Jokereissa keväällä 2002.

− Lähden hyvillä mielin uuteen pestiin, joka on haasteena kova ja mielenkiintoinen. Haluamme luoda toimintatavat ja ympäristön, jossa pelaajat kehittyvät ja joukkue menestyy. Intoa on paljon, enkä malta odottaa, että pääsemme aloittamaan työt, Welling kertoi Kiekko-Vantaan nettisivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle