Kiekko-Vantaalle lukuisia pelaajasopimuksia - Leppänen ja Niskanen jatkavat

MESTIS / Uutinen
Puolustaja Emil Leppänen nähdään myös ensi kaudella Kiekko-Vantaassa.
Kiekko-Vantaan ensi kauden joukkueen runko alkaa valmistua. Perjantaina joukkue julkaisi kymmenkunta pelaajasopimusta.

Kiekko-Vantaa on solminut ensi kauden kattavat jatkosopimukset puolustaja Emil Leppäsen ja hyökkääjä Roope Niskasen kanssa. Leppänen, 23, on pelannut kolmella viime kaudella vantaalaisryhmässä, jossa hän on summannut 138 Mestis-ottelua ja keväänä 2017 Mestis-hopeaa. Viime kaudella hän pelasi lohinutussa 39 ottelua, joissa syntyivät tehopisteet 1+3.

Niskanen pelasi viime kaudella Kiekko-Vantaassa 26 ottelua, joissa syntyi kaksi syöttöpistettä. Hän on pelannut Mestistä 101 ottelua Kiekko-Vantaan lisäksi myös LeKissä ja KeuPassa.

− Koen, että Kiekko-Vantaa on hyvä paikka kehittyä pelaajana. Viime kausi meni heikosti niin joukkueelta kuin itseltäni, joten nälkää kyllä riittää. Tavoite on pelata ehjä ja nousujohteinen kausi. Minun pitää löytää se oma peli ja päästä parhaalle mahdolliselle tasolle, Niskanen kertoi Kiekko-Vantaan verkkosivuilla.

Lohipaitoihin koeajalle on asetettu SaiPan A-nuorissa pelannut Jesse Holopainen ja Nokian Pyryssä Suomi-sarjassa pelannut Kristian Kause.

Jokerien kahdensuunnan pelaajiksi on nimetty ensi kaudeksi maalivahdit Waltteri Ignatjew ja Aleksanteri Heiskanen, puolustajat Eetu Torpström ja Roope Reini ja hyökkääjät Aleksi Halme, Konsta Hirvonen ja Eetu Mäki.

» Lähetä palautetta toimitukselle