Kiekko-Vantaalle kolme uutta puolustajaa - Mestiksen tehotilaston kärki lohipaitaan

MESTIS / Uutinen
Sikstus kuului Hermeksen luottopuolustajien joukkoon.
Kuva © Emil Hansson www.HanssonsPhoto.net
Kiekko-Vantaa on tehnyt sopimukset Samuel Sikstuksen, Erno Hopposen ja Ville Rautialan kanssa.

Samuel Sikstus kiekkoili kolme edelliskautta Mestistä Hermeksessä. Päättyneellä kaudella 23-vuotias puolustaja luuti kokkolalaisryhmässä 41 ottelussa ja kokosi niissä tehot 5+6. Hän oli koko sarjan tehotilaston kärkinimi lukemalla +25. 

Erno Hopponen siirtyy vantaalaisryhmään Kooveesta. 22-vuotias puolustaja iski 40 ottelussa tehot 2+6. Jokereiden kasvatti pelasi kauden aikana myös kahdeksan liigaottelua Ilveksessä, joissa hän viimeisteli yhden maalin. Hopponen on edustanut Mestiksessä myös Espoo Unitedia.

Ville Rautiala pelasi viime kauden Bluesin A-nuorissa, jossa 19-vuotias puolustaja keräsi 48 ottelussa tehot 4+8. Pudotuspeleissä hän merkkautti 11 ottelussa viisi syöttöpistettä.

Kiekko-Vantaan harjoitusvahvuuteen liittyvät 8.5. seuran A-nuorissa päättyneellä kaudella esiintyneet puolustajat Ville Österman ja Tomi Turunen sekä hyökkääjät Oliver Kiljunen, Samu Poutanen ja Niko Lottanen.

Koeajalla vantaalaisryhmästä paikkaa hakevat puolestaan Porvoon Huntersissa Suomi-sarjaa pelanneet Nico Björkbacka ja Miska Varjosaari.

» Lähetä palautetta toimitukselle