Kiekko-Vantaa saa paluumuuttajan Liigasta − Nurmikanta vahvistamaan puolustuspäätä

MESTIS / Uutinen
Nurmikanta palaa Kiekko-Vantaan riveihin.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Kiekko-Vantaan puolustus saa runsaasti kokemusta lisää, kun Liigassa viime kauden kiekkoillut Nico Nurmikanta palaa vantaalaisryhmään.

Nico Nurmikanta siirtyy ensi kauden kattavalla sopimuksella Kiekko-Vantaan riveihin. 26-vuotias puolustaja on vantaalaisryhmälle tuttu pelaaja, sillä hän kiekkoili joukkueessa kausina 2014-2019 yhteensä 155 ottelun verran.

Viime kauden Nurmikanta pelasi HPK:n liigajoukkueessa. Hän esiintyi kauden aikana 21 ottelussa ja keräsi niissä kaksi syöttöpistettä. Kauden aikana tilille tuli myös neljä CHL-kamppailua.

− On todella hienoa, että Nico valitsi juuri Kiekko-Vantaan. Saamme Nicosta meille tärkeän kärkipuolustajan. Hänellä on potentiaalia olla sarjan parhaita puolustajia ensi kaudella ja tätä kautta ponnistaa takaisin Liigaan. Nico tuntee Kiekko-Vantaan organisaation, mikä on myös hyvä asia, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen totesi.

Vantaalaisseura kertoi myös, että puolustaja Aleksi Särkisilta sekä hyökkääjät Niko Lottanen ja Joonas Kaartinen hakevat paikkaa joukkueesta koeajalla. Särkisilta pelasi viime kaudella ainoastaan yhden ottelun HPK:n A-nuorissa sekä kaksi ottelun norjalaisen Skien IHK:n juniorijoukkueessa. Lottanen edusti puolestaan Suomi-sarjajoukkue Haukkoja ja Kaartinen Kiekko-Vantaan A-nuoria.

» Lähetä palautetta toimitukselle