Kiekko-Vantaa haali lisää liigakokemusta - Mikael Saha matkaa Vantaalle

MESTIS / Uutinen
Saha jatkaa pelejään Mestiksessä.
Kuva © Teemu Grönroos
Kiekko-Vantaa hankki hyökkäykseensä runsaasti liigakokemusta, kun viime kaudet Ässissä pelannut Mikael Saha liittyy joukkueeseen.

Mikael Saha siirtyy Kiekko-Vantaaseen ensi kauden kattavalla sopimuksella. Viimeiset viisi kautta 24-vuotias hyökkääjä on pelannut Liigassa Ässien miehistössä.

− Mietin pitkään mikä olisi paras paikka oman uran kannalta tässä vaiheessa. Kiekko-Vantaa oli todella kiinnostunut ja minusta tämä tuntui lopulta parhaalta vaihtoehdolta. Mestiksestä olen kuullut kavereilta, että tämä on kova sarja ja täällä pelaa hyviä pelaajia, Saha kertoi.

Viime kaudella Saha pelasi Liigassa 54 ottelua, joissa keräsi tehot 4+5. Kyseinen pistemäärä oli hänen liigauransa ennätys. Loimaalaislähtöinen Saha on pelannut urallaan kaikkiaan 204 liigaottelua. 

− Porin vuodet olivat hienoja. Aika nopeasti tuli kehitystä ja pääsin liigajoukkueen mukaan. Viimeiset liigakaudet eivät kuitenkaan menneet niin hyvin, enkä saanut lunastettua isompaa roolia. Mutta pystyin kuitenkin näyttämään, että pystyn pelaamaan Liigassa. Kyllä siinä ehti vähän ainakin porilaistua, totesi Saha.

Kiekko-Vantaa on hankkinut alkukesän aikana riveihinsä muitakin liigataustaisia pelaajia. Vantaalaisryhmään ovat liittyneet HPK:ssa ja Jukureissa viime kaudella kiekkoillut Harri Kainulainen sekä Ilvestä ja HPK:ta Liigassa edustanut Julius Valtonen.

» Lähetä palautetta toimitukselle