Kiekko-Vantaa antoi valmentaja Simo Mälkiälle potkut - Tilalle Reijo Ruotsalainen

MESTIS / Uutinen
Simo Mälkiän valmennuspesti Vantaalla tuli päätökseen.
Kiekko-Vantaa on antanut potkut päävalmentaja Simo Mälkiälle. Valmennusvastuun ottaa Reijo Ruotsalainen, joka luotsaa vantaalaisia loppukauden ajan.

Kiekko-Vantaa on antanut potkut päävalmentaja Simo Mälkiälle. Kaudella 2016-17 Kiekko-Vantaan Mestis-hopealle valmentanut 35-vuotias valmentaja luotsasi lohinuttuja kolmena kautena.

Valmennusvastuun ottaa loppukauden ajaksi Reijo Ruotsalainen, jolla on valmennuskokemusta huomattavan pelaajauransa lisäksi muun muassa Saksan pääsarjajoukkue Kölner Haien rivien takana apuvalmentajana. Ruotsalaisella on vyöllään myös Mestis-valmennusta, kun hän toimi Jukureiden päävalmentajana kaudella 2006-07.

Kiekko-Vantaan kausi on ollut vaikea. Joulutauon jälkeen joukkue on voittanut kymmenestä ottelustaan vain kaksi. Kotona ottelut ovat sujuneet surkeasti: joukkue on voittanut Tikkurilassa vain viisi ottelua.

Tällä hetkellä Kiekko-Vantaa pelaa pudotuspelipaikasta pitäen yhdeksättä sijaa. Runkosarjaa on jäljellä 13 ottelua. Lohipaitojen apuvalmentajana jatkaa Tony Virta

» Lähetä palautetta toimitukselle