Kiekko-Espoon puolustajat jatkoivat ennätystalkoita − Matinmikolle yhden kauden syöttöennätys, siirtyi myös puolustajien pistepörssin kärkeen

MESTIS / Uutinen
Aleksi Matinmikolla on kasassa jo 40 syöttöpistettä.
Kuva © Timo Savela
Kiekko-Espoon puolustaja Aleksi Matinmikko otti haltuunsa Mestiksen puolustajien yhden kauden syöttöennätyksen. Samalla hän otti haltuunsa uusilla ennätyslukemilla myös puolustajien piste-ennätyksen.

Aleksi Matinmikko rikkoi ennätyksen jo keskiviikon Hokki-ottelun ensimmäisessä erässä, jossa hän syötti Atro Leppäsen tekemän ylivoimamaalin. Syöttöpiste oli Matinmikon kauden 38., kun hän ennen ottelua jakoi ennätyksen Hermestä kaudella 2016−17 edustaneen Miika Franssilan kanssa.

Matinmikko kaunisteli syöttötilastojaan toisessa erässä syöttämällä Oula Kuuren ja Arttu Tuomaalan osumat. Näin Mestiksen puolustajien yhden kauden syöttöennätys on nyt lukemassa 40. Sarjaa johtavalla Kiekko-Espoolla on jäljellä vielä seitsemän ottelua runkosarjassa.

Tehot 2+3 keskiviikon ottelussa kahminut Matinmikko ohitti puolustajien pistepörssissä Leppäsen, joka oli aiemmin tällä kaudella rikkonut vanhan puolustajien piste-ennätyksen. Matinmikolla on pisteitä nyt 53, ja hän on koko Mestiksen pistepörssin toisena. Leppänen on tällä kaudella ottanut haltuunsa myös Mestis-puolustajien yhden kauden maaliennätyksen, joka on nyt 20. 

» Lähetä palautetta toimitukselle