Kiekko-Espoon paluu juurille: osakkaina muun muassa menestyneitä espoolaistaustaisia pelaajia

Suomi-sarja / Uutinen
Kiekko-Espoon logo on moderni versio vanhasta. Logon valinta tehtiin yleisöäänestyksen pohjalta.
Kuva © Kiekko-Espoo
Kiekko-Espoo julkisti maanantaina nimekkään nipun taustavaikuttajia, jotka ovat vahvasti mukana espoolaisen jääkiekon palauttamisessa jaloilleen. Elokuussa seura kasaa jäälle All Star-joukkueen edustusjoukkueen vastustajaksi Camilo Miettisen tribuuttiottelussa.

Kiekko-Espoon uusi tuleminen on herättänyt paljon mielenkiintoa ja ennen kaikkea tulevan kauden pelaajisto kiinnostaa. Vielä espoolaisseura ei ole julkistanut pelaajasopimuksia. Ainoa tiedossa oleva pelaaja on Kim Hirschovits, joka toimii myös seuran urheilutoimenjohtajana.

Maanantaina seura avasi kuitenkin joukkueen omistustilannetta. Espoolainen jääkiekkotausta on vahvasti esillä joukkueen taustajoukoissa, kun tarkastelee osakkaiksi lähteneitä miehiä: Arto Laatikainen, Veli-Matti Savinainen, Toni Kähkönen, Mikko Lehtonen, Mikko Koskinen, Matti Järvinen, Marko Torenius, Tomi ja Jere Sallinen sekä Jani ja Ville Lajunen.

Kesäkuun alussa perustetun Kiekko-Espoo Oy:n osake-enemmistö on Kiekko-Espoo ry:llä. Niin yhdistyksen kuin osakeyhtiönkin hallituksen puheenjohtaja on Ami Rubinstein, joka on ollut Kiekko-Espoon uuden tulemisen puuhamiehenä alusta alkaen.

Seura on Rubinsteinin johdolla painottanut hitaasti ja järkevästi etenemistä asetellen tulevaisuuden tavoitteita maltillisen varovasti. Ensisijaisena tavoitteena on rakentaa vahva espoolainen jääkiekkoyhteisö ja taloudellisesti vakaa toiminta, jotka toimivat pohjana edustusjoukkueen pelillisesti saavutettaville tavoitteille.

Tribuuttiottelu heti kauden alkuun

Espoolaista jääkiekkoyhteisöä hemmotellaan jo loppukesästä kulttipelaaja Camilo Miettisen kunniaksi järjestettävällä jääkiekko-ottelulla, jossa vastakkain asettuvat Kiekko-Espoon edustusjoukkue ja Espoo All Stars.

Miettinen ehti päättää pelaajauransa tänä keväänä GrIFK:n riveissä II-divisioonassa. Espoon Jääklubin kasvatti pelasi suurimman osan urastaan Espoossa Blues-paidassa aloittaen C-nuorista ja edeten liigajoukkueeseen asti. 

Myös Miettinen on mukana Kiekko-Espoon taustajoukoissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle