Kiekko-Espoon naisten liigajoukkue julkistettu

LIIGA / Uutinen
Kiekko-Espoon naisten liigajoukkueessa Blues Espoon runko säilyy.
Kiekko-Espoon ensi kauden naisten liigajoukkue on julkistettu. Joukkueessa on vain vähäisiä muutoksia viime kauden Blues Espoon joukkueeseen. Tärkein muutos on maalivahdeissa.

Kiekko-Espoon naisten joukkue kaudelle julkistettiin torstaina. Suurin muutos vanhaan on seuran nimi, joka sekin on vanha tuttu. Blues Espoon kaudella 2018–19 Suomen mestaruuden voittaneen joukkueen runkoon tulee vähäisiä muutoksia. 

Maalivahdeista jatkavat Minja Drufva ja Erica Jaskari, joka on nuorten MM-pronssimitalisti.. Uutena mukaan tulee Tiia Pajarinen Sportista. MM-hopeajoukkueen kolmosmaalivahti Jenna Silvonen ei jatka Espoossa.

Puolustajista jatkavat MM-hopeamitalistit Nelli Laitinen, Minnamari Tuominen ja Ella Viitasuo. Pakistossa jatkavat myös Janina Aro, Riikka Järvinen, Siru Lehtopelto, Juulia Salonen ja Tea Villilä. Päävalmentaja Sami Haapasen mukaan joukkueen puolustus vetää vertoja minkä tahansa liigajoukkueen puolustukselle.

Menneen kauden Bluesin hyökkäys jatkaa lähes entisenlaisena Kiekko-Espoossa. Annina Rajahuhta oli mukana MM-hopeajoukkueessa ja Sofia Nuutinen nuorten MM-pronssijoukkueessa. Joukkueessa jatkavat myös Ada Eronen, Tinja Haukijärvi, Nea Katajamäki, Anni MontonenChristine PosaEmmi RakkolainenNea RuuskanenSatu Teräväinen ja Reetta Valkjärvi. Uutena pelaajana tulee Kuortaneelta Linnea Melotindos.

Päävalmentaja Haapanen saa mukaan valmennukseen Timo Löppösen. Hän on valmentanut aiemmin EKS:n B-tyttöjä. Fysiikkavalmentajaksi tulee Viola Kaukonen, joka oli toissakaudella Oulun Kärppien naisten fysiikkavalmentaja. Maalivahtivalmennuksesta vastaa Risto Jaakkola. Huoltajina jatkavat Sanna Ponnikas ja Juhani Oulejärvi

Haapanen totesi joukkueen olevan harvinaisen aikaisin valmis. Hän kertoi joukkueen olevan laadukas, mutta muistutti menestyksen tulevan päivittäisen työnteon kautta. Mestaruussaunoja ei ruveta vielä varaamaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle