Kiekko-Espoon ensi kauden joukkue rakentuu – Joni Piipponen tuo mukanaan maalintekotaitoa

MESTIS / Uutinen
Piipponen tuo Espooseen johtajuutta ja maalintekotaitoa.
Joni Piipponen liittyy uutena pelaajana Kiekko-Espoon riveihin ja nuori puolustaja Jesse Vuorela solmi seuran kanssa jatkosopimuksen.

Kiekko-Espoo jatkoi ensi kauden joukkueen rakentamista, kun seura julkaisi Joni Piipposen ja Jesse Vuorelan yksivuotiset sopimukset. Joukkueella on nyt kasassa yhteensä 12 pelaajasopimusta. 

Piipponen iski viime kaudella Mestiksessä peräti 26 täysiosumaa Kiekko-Vantaan paidassa. 27-vuotias hyökkääjä toimi kapteenina niin KeuPa HT:ssä kausina 2019–21 kuin viime kaudella Vantaallakin. Yhteensä Piipponen on pelannut kahdeksan kauden aikana 217 Mestis-ottelua.

– Joni on johtajatyyppi, jolla on vahva luonne. Pelaa tunteella ja laittaa itsensä likoon joukkueen eteen joka päivä. Erityisesti maalinedustalla erittäin vahva pelaaja, urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits kuvailee.

Vuorela jatkaa uraansa Kiekko-Espoossa ainakin kauden 2022–23 ajan. 20-vuotias puolustaja on pelannut pääosin Kiekko-Espoon U20-joukkueessa, mutta viime kaudella Mestiksessä otteluja kertyi jo 40.

– Jesse on loistava joukkuepelaaja ja pelasi hyvän ensimmäisen kauden miesten mukana. Ison potentiaalin omaava rightin puolustaja. Oppimisen vuosi tulossa ja yhdessä kehitetään kokonaisvaltaista peliä seuraavalle tasolle, kommentoi Hirschovits.

» Lähetä palautetta toimitukselle