Kiekko-Espoon ensi kauden joukkue rakentuu – Eetu Pylkkänen palaa kasvattajaseuraansa

MESTIS / Uutinen
KeuPa HT:ssa päättyneellä kaudella kiekkoillut Pylkkänen palaa Espooseen.
Eetu Pylkkänen, 24, siirtyy Keupa HT:sta takaisin kotikaupunkiinsa ja Kiekko-Espooseen yksivuotisella sopimuksella.

Mestiksessä viisi kautta ja 151 ottelua tahkonnut Eetu Pylkkänen siirtyy ensi kaudeksi Kiekko-Espoon riveihin vuoden mittaisella sopimuksella. Edellisen kerran 24-vuotias puolustaja pelasi kotikaupungissaan Espoossa kaudella 2014–15 Bluesin U20-joukkueessa.

– Eetu on hyvin kokonaisvaltainen puolustaja. Periksiantamaton kamppailija ja omaa ison uhkan hyökkäyssuuntaan kovan ja laadukkaan laukauksen myötä. Paluu kotiin on upea juttu, fiilistelee urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits.

Pylkkänen on ottamassa askelia eteenpäin urallaan, sillä päättyneellä kaudella Mestiksessä syntyi 30 tehopistettä (9+21) yhteensä 47:ään otteluun. Ennen viime kautta puolustajan piste-ennätys oli 4+11 kaudelta 2018–19. Pylkkäsellä on tilillään yksi Liiga-ottelu TPS:n paidasta samaiselta kaudelta.

– Huikeat fiilikset. Kun tuli mahdollisuus palata takaisin Espooseen, en miettinyt hetkeäkään muuta. Intohimo ja rakkaus jääkiekkoon on kasvanut lapsena Bluesin otteluissa ja nyt yksi unelma toteutuu kun pääsee fanipäädyn sijaan itse kentälle ja pelaamaan kotikaupungin paita päällä, Pylkkänen tunnelmoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle