Kiekko-Espoolle rutkasti Liiga-kokemusta – Elimäki ja Seppälä mukana ”alustavasti”

MESTIS / Uutinen
Roope Elimäki kuului kahdella viime kaudella Kiekko-Vantaan kärkipelaajiin.
Kuva © Juha Alamäki
Kokeneet Roope Elimäki ja Niko Seppälä ovat liittyneet Kiekko-Espoon kokoonpanoon. Myös KOOVEEn miehistö on saanut täydennystä harjoituspeliin. Hokki ja KeuPa vahvistivat puolestaan hyökkäyskalustojaan.

Roope Elimäki ja Niko Seppälä ovat Kiekko-Espoon mukana, kun joukkue pelaa kauden ensimmäistä harjoitusotteluaan Turussa. Kiekko-Espoo kertoo kaksikon liittyneen joukkueen mukaan alustavasti.

30-vuotias Elimäki toimi viime kaudella Kiekko-Vantaan kapteenina ja iski runkosarjassa tehot 14+19. Kokenut keskushyökkääjä on pelannut aiemmin urallaan myös useamman kauden ajan Liigaa Pelicansissa.

Puolustaja Seppälä, 24, on kiekkoillut kolme viime kautta Liigaa JYPissä. Kiekko-Espoo on Seppälälle ennestään tuttu seura, sillä hän pelasi osan kaudesta 2020–21 lainalla Espoossa.

KOOVEEllakin uusia nimiä kokoonpanossaan

Myös KOOVEE on saanut täydennystä omien sopimuspelaajiensa rinnalle harjoituskautensa avausotteluun.

Tamperelaisten maalia vartioi Ilvekseen täksi kaudeksi siirtynyt 20-vuotias tšekkivahti Patrik Hamrla. Puolustuksessa Ilves-lainana on mukana Otto Heinonen, joka pelasi KOOVEEssa jo osan viime kaudesta.

Joukkuetta täydentävät myös sopimuksettomat Nikolai Hakala, Matias Hautala ja Sever Bilgili. Hyökkääjä Hakala pelasi viime kaudella Ilveksen U20-joukkueessa ja puolustaja Bilgili toimi Tapparan nuorten kapteenina. Hautala sen sijaan kuului viime kaudella KOOVEEn pelaajiin ja oli kokoonpanossa 24 Mestis-ottelussa.

KeuPaan uusi hyökkääjä Jyväskylästä

KeuPa on tehnyt sopimuksen Emil Kangasniemen kanssa. 21-vuotias hyökkääjää siirtyy Keuruulle Jyväskylästä, jossa on pelannut koko aiemman uransa. Viime kaudella Kangasniemi kuului JYPin U20-joukkueen tehokkaimpiin pelaajiin pistesaldolla 14+19.

– Emil on nopeajalkainen ja taitava nuori hyökkääjä, joka saapuu Keuruulle kehittymään monen muun nuoren pelaajan tapaan. Emil omaa loistavat hyökkäyspään taidot ja hän on viihdyttävä pelaaja seurata, päävalmentaja Sami Ryhänen kuvailee.

Koivunen jatkaa Kainuussa

Keskushyökkääjä Eetu-Santeri Koivunen jatkaa Hokissa, jossa on pelannut jo keväästä 2021 saakka.

26-vuotias Koivunen on opittu tuntemaan Mestiksessä tunnollisena alempien kenttien pelaajana, mutta viime kaudella hyökkääjän nimi tuli tutuksi myös tuloslistoilta. Koivunen täräytti viime kaudella tilastoihin yhden kauden ennätyspisteensä 9+16.

Sen sijaan Hokin viime kausien runkopelaajiin lukeutuneet Anton Troshin, Daniil Troshin ja Ville-Valtteri Mustonen siirtyvät pelaamaan II-divisioonaan. Troshinin veljesten uusi seura on tamperelainen Hiki-Hockey ja Mustonen siirtyy TuusKiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle