Kiekko-Espoolle neljä uutta sopimusta − Kooveessa pisteitä takonut Ollikainen vahvistamaan hyökkäystä

MESTIS / Uutinen
Ollikainen pelasi tehokkaan kauden Kooveessa.
Kuva © Timo Savela
Kiekko-Espoo saa vahvistusta sekä puolustukseensa että hyökkäykseensä. Kahden uuden pelaajan lisäksi ryhmässä jatkaa kaksi viime kaudelta tuttua kasvoa.

Kiekko-Espoo jatkoi tulevan kauden joukkueensa rakentamista neljän sopimuksen verran. Uusina pelaajina espoolaisryhmään liittyvät puolustaja Aku Alho sekä hyökkääjä Anton Ollikainen. Jatkosopimuksiin nimensä rustasivat puolestaan Anton Kokkonen sekä Konsta Kosunen.

Ollikainen siirtyy Espooseen Tampereelta. 27-vuotias hyökkääjä aloitti kauden Tapparan sopimuspelaajana, mutta pelasi pääosin Kooveessa, jonka sopimuspelaajaksi hän lopulta lokakuussa siirtyikin. HPK-kasvatti esiintyi Mestiksessä tehokkaasti, sillä hän iski 48 ottelussa tehot 17+22=39. Hän toimi lisäksi Kooveen kapteenina.

13 liigaotteluakin urallaan pelanneella Ollikaisella on runsaasti kokemusta Mestiksestä. Hän on edustanut Kooveen lisäksi Hokkia, Peliittoja, LeKiä sekä TUTOa. Pelejä hänellä on vyöllä yhteensä 260.

Puolustuspäätä vahvistava Alho on espoolaisen kiekkokoulun kasvatteja. Viimeiset neljä kautta hän kuului Jukurien liigaorganisaatioon, mutta pelejä kertyi lähinnä Mestiksessä. Viime kaudella 23-vuotias puolustaja luuti Ketterän takalinjoilla 41 ottelussa ja kokosi tehot 5+6=11. Toissa kaudella hän oli voittamassa Ketterän riveissä Mestiksen mestaruutta. Liigaotteluita Alho on pelannut urallaan 11 kappaletta.

Jatkosopimuksen tehneistä pelaajista Kokkonen pelasi Suomi-sarjassa viime kaudella 28 ottelua tehoin 4+8=12. Hänellä on aiempaa Mestis-kokemusta kausilta 2016-2018 IPK:n miehistöstä 62 ottelun verran. 

Kosunen viimeisteli puolestaan Suomi-sarjassa 26 ottelussa 23 tehopistettä. 23-vuotias hyökkääjä on pelannut aiemmin yhden Mestis-ottelun Espoo Unitedin miehistössä kaudella 2017-2018.

» Lähetä palautetta toimitukselle