Kiekko-Espoolle kolme jatkosopimusta − Lampinen, Tamminen ja Iso-Kuortti pysyvät Espoossa

MESTIS / Uutinen
Perttu Iso-Kuortti nähdään ensi kaudellakin Kiekko-Espoon paidassa.
Kiekko-Espoo jatkoi pelaajajulkistuksiaan keskiviikkona, jolloin ilmoitettiin kolmen pelaajan jatkosopimukset. Mestis-ryhmä täydentyi maalivahdilla, puolustajalla ja hyökkääjällä.

Kiekko-Espoo järjesti livetilaisuuden, jossa mennyttä ja tulevaa kävivät läpi operatiivinen johtaja Antti Manninen, urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits sekä päävalmentaja Tomas Westerlund

Uusina jatkosopimuksina kerrottiin maalivahti Jani Lampisen, puolustaja Joona Tammisen ja hyökkääjä Perttu Iso-Kuortin jatkavan espoolaisjoukkueessa.

− Jani on todella monipuolinen ja taitava maalivahti. Hän osoitti jo viime kaudella, että on valmis kantamaan vastuuta ja pelaamaan miesten pelejä. On mahtava jatkaa monen vuoden takaista valmennus- ja ystävyyssuhdetta yhdessä Kiekko-Espoossa, kommentoi maalivahtivalmentaja Rolf von Hedenberg tiedotteessa.

− Joona on monipuolinen ja on periksiantamaton taistelija. Alkukauden pitkän loukkaantumisen aikana hän näytti luonnetta ja teki todella kovasti töitä, ja työ palkitsi tekijäänsä loppukaudella. "Tamu" pelasi ennakkoluulottomasti ja vakuutti meidät. Hieno jatkaa Tamun kanssa hommia yhdessä ensi kaudellakin, Hirschovits kertoo.

− Perttu tuli U20-joukkueesta sisään kauden loppupuolella ja pelasi vahvasti. Isokokoinen pelaaja varustettuna hyvällä liikkeellä ja potentiaalia löytyy vaikka mihin. Nyt on työnteon aika ja uskomme Pertun ottavan isoja askelia ensi kaudella meillä, Hirschovits avaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle