Kiekko-Espoolle kaksi merkittävää jatkosopimusta, nuori Sara Suhonen jatkaa HIFK:ssa

Naisten Liiga / Uutinen
Aliisa Toivonen jatkaa toiselle Kiekko-Espoo-kaudelleen.
Taitava Aliisa Toivonen ja kokenut Tea Villilä pukevat ensi kaudellakin Kiekko-Espoon sinisen pelipaidan ylleen. Tyttöleijonia MM-tasolla edustanut Suhonen jatkaa Stadin Gimmoissa.

Kiekko-Espoo tiedotti, että hyökkääjä Aliisa Toivonen ja puolustaja Tea Villilä jatkavat joukkueessa ensi kaudella. Toivosella on edessään toinen kausi espoolaisryhmässä, Villilä on viihtynyt joukkueessa jo 11 kautta.

Lukosta Kiekko-Espoohon tullut Toivonen, 23, nakutti viime kaudella runkosarjassa 32 ottelussa henkilökohtaisen ennätyksensä 9+23=32 tehopistettä ja oli sisäisen pistepörssin viides. Pudotuspeleissä kymmenen ottelua toivat 2+5=7 pistettä.

Olympiakävijä ja MM-mitalisti Villilä, 33, on ollut vuosikaudet espoolaisten puolustuksen tuki ja turva. Varmaotteinen pakki on kuulunut joukkueen kapteenistoon neljällä edelliskaudella. Hän pelasi viime kauden runkosarjassa 21 ottelua, mutta teki silti 9+13=22 pistettä. Kymmenessä pudotuspelikamppailussa syntyivät tehot 1+3=4.

HIFK:n riveissä puolestaan jatkaa hyökkääjä Sara Suhonen, 18, joka aloittaa helsinkiläisorganisaatiossa viidennen kautensa. Stadin Gimmojen edustusjoukkueessa alkava kausi on hänelle kolmas. 

− Innokkaana lähen uuteen kauteen uudistuneen jengin kanssa. Mielenkiintoista nähdä mihin joukkueen potentiaali vie, Suhonen virkkoi tiedotteessa.

Suhonen merkkautti itselleen yhden syöttöpisteen viime kaudella pelaamissaan 15 runkosarjaottelussa. Sama oli saldo 11 pudotuspelimittelössä.

Suhonen edusti Suomea alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa tammikuussa 2023 Ruotsin Östersundissa pelatussa turnauksessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle