Kiekko-Espoo saa konkarin takaisin maailmalta − Arto Laatikainen liittyy puolustuskalustoon

MESTIS / Uutinen
Laatikainen palaa pitkän kierroksen päätteeksi takaisin Espooseen.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Yli 1000 liigaottelua urallaan pelannut puolustaja Arto Laatikainen palaa Espooseen ja vahvistaa ensi kaudella Kiekko-Espoota.

Kiekko-Espoo on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen konkaripuolustaja Arto Laatikaisen kanssa. Laatikainen pelasi juniorivuosinaan Kiekko-Espoossa ja aloitti liigauransa sen seuraajan, Bluesin miehistössä. Kaikkiaan hän on urallaan edustanut espoolaisjoukkuetta 12. kauden ajan. Viimeksi Laatikainen kiekkoili Espoossa kaudella 2013-2014.

− Ladan paluu Espooseen symbolisoi ehkä kaikkein parhaiten espoolaista kiekkoa juuri nyt. Yhteisöllisyyttä, välittämistä ja ylpeyttä juuriaan kohtaan. Iso kiitos Ladan kummiyrityksille, jotka ovat olleet mahdollistamassa tätä, Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits kommentoi.

40-vuotias Laatikainen on pelannut urallaan yhteensä 1081 Liigan runkosarja -ja pudotuspeliottelua. Hänen seurojaan Bluesin lisäksi ovat olleet Ilves, JYP, Kärpät, TPS sekä viimeisimmäksi HPK. Laatikaiselta löytyy kokemusta myös Ruotsin pääsarjasta kolmen kauden verran.

Kolmen Suomen mestaruuden lisäksi Laatikainen on saavuttanut urallaan myös Ruotsin mestaruuden. Palkintokaapista löytyvät lisäksi SM-hopea -ja pronssimitalit. Kaudella 2007-2008 hänet palkittiin Liigan parhaana puolustajana. 

Viime kaudella Laatikainen pelasi Liigassa 50 ottelua ja kokosi niissä tehot 1+12=13. 

» Lähetä palautetta toimitukselle