Kiekko-Espoo nappasi K-Vantaan kapteenin alakertaansa, Takaveräjä jatkaa hyökkäyksessä

MESTIS / Uutinen
Hopponen luutii ensi kaudella Kiekko-Espoon takalinjoilla.
Kiekko-Espoo jatkoi tulevan kauden joukkueensa kokoamista kahdella pelaajalla. Jatkosopimuksen tehneen Tommi Takaveräjän lisäksi joukkueeseen liittyy puolustaja Erno Hopponen.

Kiekko-Espoo saa puolustukseensa vahvistusta, kun Erno Hopponen siirtyy joukkueeseen ensi kaudeksi. Espoolaisseura teki lisäksi jatkosopimuksen viime kaudella Suomi-sarjassa hyvät tehot iskeneen Tommi Takaveräjän kanssa.

Hopponen on espoolaisille entuudestaan tuttu pelaaja, sillä hän pelasi kausina 2016-2018 Bluesin A-nuorissa sekä Mestistä Espoo Unitedissa. Viime kaudella 23-vuotias puolustaja edusti Kiekko-Vantaata ja toimi vantaalaisjoukkueen kapteenina. Hopponen viimeisteli kauden aikana 30 ottelussa tehot 2+5. Jokerien kasvatti on pelannut urallaan myös 13 liigaottelua.

− Erno on loistava joukkueen jätkä, joka on monipuolinen ja omaa kovan halun kehittyä pelaajana seuraavalle tasolle. Tunnen hänet henkilökohtaisesti monen vuoden ajalta, ja olen varma, että Erno tulee ottamaan kehitysaskeleen eteenpäin seuran vahvalla tuella, espoolaisseuran urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits totesi.

Takaveräjälle tuleva kausi on jo kolmas espoolaisryhmässä. Viime kaudella 25-vuotias hyökkääjä iski Suomi-sarjassa 34 ottelussa 41 tehopistettä. Takaveräjältä löytyy aiempaa Mestis-kokemusta viiden ottelun verran KeuPasta kaudelta 2016-2017.

− Takaveräjä on pelannut useamman vuoden miesten pelejä, ja oli viime kaudella isossa roolissa. On hienoa, että hän jatkaa joukkueessa myös seuraavalla kaudella. Takaveräjä on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan monessa eri roolissa, kuvaili Kiekko-Espoon päävalmentaja Janne Tuunanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle