Kiekko-Espoo menettää ykköspyssynsä − Mikko Lehtonen siirtyy Saksaan

MESTIS / Uutinen
Lehtonen jatkaa loppukauden Saksassa, joka on hänelle jo kymmenes maa, jossa hän urallaan kiekkoilee.
Kuva © Jarno Hietanen
Mestiksessä tällä kaudella piste per peli-tahdilla kiekkoillut Kiekko-Espoon hyökkääjä Mikko Lehtonen siirtyy loppukaudeksi Saksan DEL2-sarjaan.

Viime kauden pelaamatta ollut Mikko Lehtonen palasi täksi kaudeksi kotikaupunkiinsa Kiekko-Espoon riveihin. 34-vuotias konkarihyökkääjä olikin espoolaisryhmän johtavia pelaajia. Hän iski pelaamissaan 26 ottelussa tehot 12+14=26 ja oli joukkueen sisäisen pistepörssin kärkinimi.

Urallaan yli 200 Liiga-otteluakin pelannut hyökkääjä ei kuitenkaan jatka kautta loppuun Espoossa, vaan siirtyy Saksan DEL2-sarjassa pelaavaan ESV Kaufbeureniin. Lehtosen lisäksi seurassa suomalaisväriä edustaa myös Bluesissa aikanaan kiekkoillut Sami Blomqvist.

− Bambin halu auttaa espoolaista kiekkoa on ollut upea asia. Haluamme kiittää Bambia tästä ajasta, jonka hän oli mukana tässä. Jokainen pelaaja on erilaisessa tilanteessa ja Mestis tuo omat haasteensa siihen. Nyt monesta eri syystä Bambi päätti suunnata vielä ulkomaille, kommentoi Kiekko-Espoon päävalmentaja-urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits.

− Oli mahtavaa olla edustamassa Kiekko-Espoota. Nyt tuli kuitenkin tarjous, mistä ei voinut kieltäytyä ja näin ollen loppukausi menee ulkomailla. Kiekko-Espoolla on hyvä joukkue jalkeilla ja siinä on mahdollisuudet mihin vaan, kun kaikki painaa hommia yhdessä. Tsemppiä loppukauteen kaikille, Lehtonen totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle