Kiekko-Espoo kiinnitti Mestis-ajan luottopelaajiaan − Rantaeskola ja Takaveräjä jatkavat

MESTIS / Uutinen
Julius Rantaeskola nähdään tulevallakin kaudella Kiekko-Espoossa.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Mestiksen viime kauden hopeajoukkue Kiekko-Espoo on tehnyt jatkosopimukset Julius Rantaeskolan ja Tommi Takaveräjän kanssa. Molemmat pelaajat ovat olleet mukana koko seuran Mestis-historian, Takaveräjä myös kaksi Suomi-sarjan kautta.

Julius Rantaeskola oli esillä erityisesti viime kevään pudotuspeleissä, jolloin hän iski kolme jatkoerämaalia Kiekko-Espoolle. Viime kauden runkosarjassa hänelle kertyi 29 tehopistettä ja pudotuspeleissä kymmenen.

Kaikkiaan Mestis-urallaan Rantaeskolalla on takanaan 304 ottelua, joissa on syntynyt 183 tehopistettä. Kiekko-Espoon lisäksi Rantaeskola on edustanut Kiekko-Vantaata sekä IPK:ta. Liigassa hänelle on merkitty 25 ottelua KalPan ja Jukurien riveissä.

Tommi Takaveräjä aloittaa jo viidennen peräkkäisen kautensa espoolaisjoukkueessa. Loukkaantumisten sävyttämällä viime kaudella hän pelasi 23 ottelua runkosarjassa kirjauttaen 16 pistettä. Pudotuspelejä kertyi yhdeksän, joissa syntyi neljä tehopistettä.

Takaveräjä on pelannut 58 Mestis-ottelua, ja niissä on syntynyt 38 tehopistettä. Kiekko-Espoossa pelattujen otteluiden ohella hän pelasi kaudella 2016-17 viisi ottelua KeuPa HT:ssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle