KeuPan hyökkäykseen tehokas vahvistus Joensuusta − Larinmaa matkaa Keski-Suomeen

MESTIS / Uutinen
Larinmaa kiekkoilee ensi kaudella Keuruulla.
Kuva © Timo Savela
Jokipojissa pitkän rupeaman kiekkoillut Joonas Larinmaa jatkaa pelejään KeuPan riveissä.

Joonas Larinmaa on tehnyt KeuPan kanssa yksivuotisen sopimuksen. 27-vuotias hyökkääjä siirtyy keuruulaisryhmään Jokipojista, jossa hän kiekkoili kuusi edelliskautta.

− Todella odottavaisin mielin lähden uuteen haasteeseen. KeuPa HT tarjosi parasta sopimusta kokonaisuuden kannalta. Itselläni on kovat odotukset ensi kaudesta. Tavoite on menestyä ja voittaa joukkueena sekä pelata sellainen kausi henkilökohtaisesti, mikä mahdollistaisi seuraavan stepin urallani, Larinmaa kommentoi.

Turkulaislähtöinen Larinmaa oli joensuulaisjoukkueen viime vuosien tehokkaimpia pelaajia, sillä hän iski joukkueessa Mestiksessä pelaamissaan 233 ottelussa 178 tehopistettä. Kausilla 2017-2018 ja 2018-2019 hän oli joensuulaisjoukkueen paras pistemies.

Viime kaudella Larinmaa viimeisteli 50 ottelussa tehot 5+30=35.

− Larinmaa on kuulunut jo muutaman vuoden ajan ihan tämän sarjan eliittiin. Joonas on taitava ja todella luisteluvoimainen pelaaja. Lisäksi hän on viimeisin päälle huippu-urheilija, joka tuo paljon kokemusta sekä johtajuutta myös pukukoppiin, totesi KeuPan päävalmentaja Tomas Westerlund.

» Lähetä palautetta toimitukselle