KeuPalle jatkaja ja kaksi uutta kasvoa hyökkäyspäähän

MESTIS / Uutinen
Keteli jatkaa KeuPan riveissä.
KeuPan hyökkäys vahvistui kolmella pelaajalla, kun jatkosopimuksen tehneen Konsta Ketelin lisäksi ryhmään liittyivät Niklas Lehikoinen ja Tommi Niskanen.

Tommi Niskanen ja Niklas Lehikoinen siirtyvät yksivuotisilla sopimuksilla KeuPaan. Molemmat siirtyvät keuruulaisjoukkueeseen JYPin A-nuorista.

21-vuotias Niskanen aloitti viime kauden TUTOssa, mutta palasi lokakuussa takaisin JYPin A-nuoriin. Hän iski kauden aikana 47 ottelussa tehot 23+18=41. Kauden aikana hän ehti pelaamaan myös KeuPan riveissä kaksi Mestis-ottelua.

JYPin A-nuorten varakapteenina toiminut Lehikoinen viimeisteli puolestaan päättyneellä kaudella 46 ottelussa kolme maalia ja antoi 11 maalisyöttöä. 

Yksivuotisen jatkosopimuksen tehnyt Keteli pelasi viime kaudella tulokassesonkinsa Mestiksessä. 21-vuotias hyökkääjä teki 42 ottelussa tehot 5+12. 

− Niskanen oli koko viime kauden isossa roolissa Nuorten SM-Liigassa. Hän on monipuolinen ja taitava pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä laidassa, että keskellä. Lehikoinen on luonnekaveri ja periksiantamaton kamppailija. Hänellä on hyvä asenne sekä työmoraali ja hän tekee paljon asioita joukkueen eteen. Näillä kolmella sopimuksella saadaan myös hyvää jatkumoa Keski-Suomalaiselle pelaajapolulle, totesi KeuPan päävalmentaja Tomas Westerlund.

» Lähetä palautetta toimitukselle