KeuPa HT:lle vahvistusta nuorten SM-sarjasta ja Suomi-sarjasta – Seuran päävalmentaja vaihtuu kesällä

MESTIS / Uutinen
Tomas Westerlund väistyy KeuPan penkin takaa.
KeuPaan liittyvät puolustaja Aapo Holtinkoski sekä hyökkääjät Joel Järvenpää ja Waltteri Viitanen. Mestis-joukkueen puikkoihin astuu ensi kaudeksi Jokerien organisaatiosta siirtyvä Sami Ryhänen.

Aapo Holtinkoski, 21, siirtyy KeuPa HT:n Mestis-ryhmään lainasopimuksella toistaiseksi. Hän siirtyy Keuruulle KooKoosta, jossa hän on pelannut enimmäkseen alle 20-vuotiaiden SM-sarjaa. 

Liigassa Holtinkoski on pelannut tällä kaudella ensimmäiset kaksi otteluaan ilman tehopisteitä. Keuruulla oululaislähtöinen puolustaja on pelannut tällä kaudella ennestään neljä ottelua tehoin 0+4.

Keuruulle palaavat lisäksi seuralle ennestään tutut Joel Järvenpää, 23, ja Waltteri Viitanen, 25. Hyökkääjäkaksikko siirtyy KeuPaan loppukauden mittaisilla sopimuksilla jyväskyläläisestä Liikunnan Riemusta, joka pelaa Suomi-sarjassa. Kumpikin on pelannut KeuPassa lyhyillä lainapesteillä aiemmin tällä kaudella, Järvenpää lisäksi myös kaudella 2019-20.

Viitanen on pelannut kuluvan Suomi-sarja-kauden lähes maali per peli -tahdilla. 21 ottelussa on syntynyt 17 osumaa ja yhteensä 29 tehopistettä. Hän on Riemun pörssikärki ja toiminut tällä kaudella lisäksi seuran kapteenina sekä joukkueenjohtajana. Varakapteeni Järvenpää puolestaan on iskenyt kauden aikana 20 ottelussa tehot 4+17.

Uusi valmentaja jokerijunioreista

KeuPa HT tiedotti lisäksi viime viikolla uudesta päävalmentajastaan. Tomas Westerlundin projekti Keuruulla päättyy tähän kevääseen, jonka jälkeen ohjaksiin tarttuu Sami Ryhänen.

Kevääseen 2017 pelaajauransa lopettanut Ryhänen on valmentanut kolme edelliskautta Jokerien junioriorganisaatiossa. Tällä ja edelliskaudella Ryhänen on toiminut helsinkiläisten alle 20-vuotiaiden SM-sarjajoukkueen apuvalmentajana. Aikuisten päävalmentajakokemusta hänellä on Suomi-sarjasta Porvoo Huntersin penkin takaa kolmen kauden verran. Ryhäsen muu valmennusryhmä nimetään myöhemmin.

KeuPa HT on Mestiksessä viidentenä pistekeskiarvolla mitattuna. 

» Lähetä palautetta toimitukselle