Ketterän hyökkäykseen kokemusta Liigasta ja Itävallasta − Anton Stråka siirtyy Imatralle

LIIGA / Uutinen
Stråka oli voittamassa JYPin riveissä muun muassa CHL:n mestaruutta.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
Liigassakin pelannut ja viime kauden Itävallassa kiekkoillut Anton Stråka vahvistaa tulevalla kaudella Imatran Ketterän sentteriosastoa.

Anton Stråka on tehnyt Imatran Ketterän kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen. 23-vuotias keskushyökkääjä siirtyy imatralaisryhmään Itävallan pääsarjajoukkue Dornbirneristä, jossa hän pelasi viime kauden.

Stråka pelasi viime kaudella ICEHL:ssä 49 ottelua ja kokosi niissä tehot 5+8=13. Pudotuspeleissä hyökkääjä esiintyi kuudessa ottelussa ilman tehopisteitä.

Uusikaarlepyystä lähtöisin olevalta Stråkalta löytyy myös kokemusta kotimaan Liigasta. Keskushyökkääjä pelasi JYPissä kausina 2017-2020 yhteensä 83 runkosarja - ja pudotuspeliottelussa. Hänellä on vyöllään myös 91 Mestis-ottelua. 

− Monipuolinen vahva hyökkääjä, joka nuoresta iästä huolimatta on kokenut jo paljon. Liigan lisäksi kokemusta myös kansainvälisestä jääkiekosta, ICEHL, Champions hockey league ja nuorisomaajoukkueet. Tuo kokemus tuo lisäarvoa joukkueemme arkeen, Antonin pelillisten vahvuuksien lisäksi, arvioi Ketterän päävalmentaja Tuomo Ropo.

» Lähetä palautetta toimitukselle