Ketterälle uusia kasvoja hyökkäykseen - lainamies Hämeenlinnasta ja testipelaaja Pohjois-Amerikasta

MESTIS / Uutinen
Kuusisto on esiintynyt tällä kaudella Liigassakin.
Ketterä saa hyökkäykseensä kaksi uutta pelaajaa, kun Jaakko Kuusisto ja Dan Nybondas liittyvät joukkueeseen.

Jaakko Kuusisto siirtyy HPK:sta joulutaukoon saakka ulottuvalla lainasopimuksella Ketterään. 21-vuotias Kuusisto on pelannut alkukaudesta sekä HPK:n liigajoukkueessa että A-nuorissa. Nuorten SM-Liigassa hän on iskenyt 11 ottelussa tehot 8+5 ja Liigassa yhdeksässä ottelussa yhden maalin.

− Tehokas, nopea ja aika rämäpää hyökkääjä. Uskon, että tuo laajuutta meidän kärkikentällisiin. Ei ole isoja loukkaantumisia sinne osastolle vielä tullut, mutta ajallisesti alkaa olla se aika, että alkaa tulla loukkaantumisia. Ei sitten olla liemessä kun niin käy. Samalla saadaan kilpailutilannetta kärkikenttiin, kertoi Ketterän päävalmentaja Matias Lehtonen.

Koeajalla paikkaa imatralaisryhmästä hakee hyökkääjä Dan Nybondas. Viime kauden 22-vuotias Nybondas vietti Pohjois-Amerikassa Quinnipiacin yliopistojoukkueessa, mutta ei pelannut siellä otteluakaan. Ennen yliopistosarjaan siirtymistään hän kiekkoili HIFK:n A-nuorissa, jossa tehtaili 48 ottelussa 32 tehopistettä.

− Ekan vuoden olin pelikiellossa, siinä oli jotain hämärää, en osaa oikein sanoa mitä. Siellä pääsin kuitenkin treenaamaan jätkien kanssa, joista osa varmaan pelaa NHL:ää ensi kaudella. Siellä oli ihan huippuluokan olosuhteet, joten kondiksessa kyllä olen, Nybondas kommentoi aikaansa Pohjois-Amerikassa.

− Hommat Pohjois-Amerikassa eivät menneet odotusten mukaan, ja piti lähteä hakemaan uutta juttua. Imatra vaikutti kiinnostuneelta, ja olin itse kiinnostunut Ketterästä. Tämä on hyvä paikka kehittyä pelaajana. Uutta starttia lähdetään hakemaan, ja askel kerrallaan kohti parempia juttuja. Vahvuudet on hyökkäyspäässä, näkee peliä ja pystyy omaan peliin. Koko on itsellä aika iso, joten sitä pitää myös hyödyntää.

Raamikkaan (197 cm/ 94 kg) Nybondasin koeaika on kuukauden mittainen.

» Lähetä palautetta toimitukselle