Ketterälle kolme uutta sopimusta - Kaarlehto ja Alho lainalle Imatralle

MESTIS / Uutinen
Kaarlehto torjui harjoituskaudella SaiPan maalilla.
Kuva © Mikko Lieri www.lieri.eu
Imatran Ketterä on tehnyt sopimukset harjoituskaudella joukkueen mukana olleiden Sebastian Sjöholmin, Henry Karjalaisen sekä Mikko Haaparannan kanssa. Imatralaisryhmä saa lisäksi lainapelaajia SaiPasta ja Jukureista.

Sebastian Sjöholm, Henry Karjalainen ja Mikko Haaparanta liittyvät Ketterään ensi kauden kattavilla sopimuksilla. Kolmikko on harjoitellut imatralaisjoukkueen keväästä saakka ja esiintyi harjoituskauden otteluissa.

Sjöholm kiekkoili viime kauden SaiPan A-nuorissa ja oli joukkueen ykköspistemies tehtailemalla 52 ottelussa tehot 11+29. 22-vuotias keskushyökkääjä on pelannut urallaan myös kahdeksan liigaottelua SaiPan paidassa ja iskenyt niissä yhden maalin.

Karjalainen edusti viime kaudella kolmea eri seuraa, kun kauden aikana hän puki päälleen TUTOn, Ketterän ja Titaanien peliasun. Mestis-pelejä hänelle kertyi yhteensä kuusi. Suomi-sarjassa 23-vuotias hyökkääjä esiintyi tehokkaasti, sillä hän iski 21 ottelussa 29 tehopistettä.

Haaparannan viime kausi kului Ketterän A-nuorissa ikäryhmän Mestiksessä. 21-vuotias hyökkääjä oli joukkueen kärkipelaajia ja tehtaili 36 ottelussa peräti 58 tehopistettä. 

Ketterä saa myös vahvistuksia Liigan puolelta, kun maalivahti Karolus Kaarlehto ja puolustaja Aku Alho siirtyvät toistaiseksi lainalle Imatralle. 21-vuotias Kaarlehto torjui viime kaudella SaPKon ja TUTOn riveissä yhteensä 16 ottelua. Alho puolestaan toimi Jukureiden A-nuorten kapteenina ja keräsi 43 ottelussa kahdeksan tehopistettä. Hän pääsi pelaamaan kauden aikana myös 10 liigaottelua.

» Lähetä palautetta toimitukselle