Ketterä pelaa ensimmäisen kotifinaalinsa Lappeenrannassa − "Kaikki halukkaat pääsevät näkemään ainakin yhden finaalipelin"

MESTIS / Uutinen
Ketterä siirtää finaaliottelun Kisapuistoon.
Kuva © Mikko Lieri
Finaalipaikan maanantaina varmistanut Imatran Ketterä pelaa yhden finaalien kotiottelustaan naapurikaupungissa Lappeenrannassa.

Ketterän välieräottelut Imatralla vetivät jäähallin täyteen. Imatra Spa Areenan kapasiteetti on noin 1200, ja Lappeenrannan Kisapuiston jäähalliin mahtuu nelinkertainen määrä katsojia.

− Meillä on ollut kaksi välierää halli täynnä, ja nykyisellä kapasiteetilla kaikki eivät finaaleissa halliin mahdu. Haluamme tällä varmistaa, että kaikki halukkaat pääsevät näkemään ainakin yhden finaalin paikan päälle, kommentoi ottelusiirtoa Ketterän puheenjohtaja Mikko Partanen.

Lappeenrannassa pelattavan ottelun päivämäärä on vielä avoin, sillä Ketterän finaalivastustaja ei ole vielä selvillä. LeKin voittaessa lempääläläisillä on ottelusarjaan kotietu, jolloin Kisapuistossa pelattaisiin 18.4.. Mikäli hallitseva mestari KeuPa etenee finaaliin, Ketterä aloittaa finaalit kotona, ja Lappeenrannan ottelu olisi ohjelmassa 16.4..

Partanen tuo esiin myös sen, että siirto mahdollistaa suuremmat tulot joukkueelle.

− Taloudellisesti ottelun siirtäminen on myös merkittävä asia, ja jo nyt näyttää siltä, että ottelun aitiot tullaan myymään loppuun.

Imatran ja Lappeenrannan välimatka on noin 35 kilometriä. Muut finaaliottelut pelataan Imatralla alkuperäisen suunnitelman mukaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle