Keskushyökkääjä Erik Ahopelto palaa KOOVEEn riveihin

MESTIS / Uutinen
Ahopelto palaa Tampereelle kahden Kokkolassa vietetyn vuoden jälkeen.
Kuva © Timo Savela
Ilveksessä kiekko-oppinsa saanut ja KOOVEEssa 88 ottelua pelannut Erik Ahopelto palaa Kokkolasta Tampereella.

26-vuotias keskushyökkääjä Erik Ahopelto on solminut yksivuotisen sopimuksen KOOVEEn kanssa, jossa hän on pelannut myös kaudella 2018–19. Lisäksi hän pelasi lainasopimuksella seurassa kausina 2017–18 ja 2019–20.

Tehopisteitä mättänyt sentteri on pelannut Mestiksessä yhteensä 189 ottelua ja Liigassakin pelisaldo näyttää lukemaa 17. Mestiksessä tehopisteitä on syntynyt seitsemän vuoden aikana 43+75.

– Kyllä Liigaan pääsy on tavoitteena. Kehityin Hermeksessä todella paljon, sillä sain paljon vastuuta ja mieluisan roolin. Kun kuulin, kuinka KOOVEEssa nyt panostetaan ja rakennetaan Mestiksen kärkijoukkuetta, oli helppo päätös palata. Tampere on paras paikka pelata jääkiekkoa, Ahopelto kertaa.

Ahopellon vahvuutena on peli- ja liikenopeus sekä pelikäsitys. Lisäksi KOOVEE-uransa alkuvaiheessa hän pelasi paljon alivoimaa tehden muun muassa neljä alivoimamaalia kaudella 2019–20. Määrä oli eniten Mestiksessä kyseisellä kaudella.

– Olen valmis antamaan kaikkeni nyt KOOVEElle ja toivon saavani täälläkin ison roolin. Joukkueesta on muodostumassa todella nopea ja taitava joukkue, joka kamppailee Mestiksen kärkisijoista.

» Lähetä palautetta toimitukselle