Kesäkisat Tampereelle? Jääkiekkoliitto tarjoutumassa naisten MM-kisojen isännäksi

MAAJOUKKUE, Naisten Liiga / Uutinen
Naisleijonat saattavat sittenkin päästä kilpailemaan maailmanmestaruudesta tänä vuonna.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com
Jatkoajan tietojen mukaan Jääkiekkoliitto on ilmaissut IIHF:lle kiinnostuksensa järjestää naisten MM-kisat kesällä Tampereella. Kisat oli alkujaan tarkoitus järjestää Kanadassa, mutta ne peruttiin viime hetkellä koronapandemian takia.

Jatkoajan saamien tietojen mukaan Suomen jääkiekkoliitto on halukas järjestämään naisten MM-kisat Tampereella. Jääkiekkoliiton hallitus kokoontuu torstaina 22.4. ja käsittelee asiaa. Lopullinen valmius kisojen järjestämiselle selvitetään, jos kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF näyttää vihreää valoa suomalaisesitykselle.

IIHF tiedotti keskiviikkona, että Kanadassa Halifaxissa ja Trurossa järjestettäväksi suunniteltu MM-kisatapahtuma on peruttu koronahuolien takia. Peruutuksesta päätti Nova Scotian provinssin hallitus.

IIHF ja Kanadan jääkiekkoliitto tiedottivat myös, että MM-kisat pyritään järjestämään vielä kesän aikana. Jatkoajan tietojen mukaan Suomen jääkiekkoliitto on ollut aloitteellinen tilanteen ratkaisemisessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Tapparan taustayhtiön tilikauden tulos ja liikevaihto romahtivat koronapandemian takia
30.7.2021 18:53
Tamhockey Oy:n tilikauden tulos oli roimasti pakkasen puolella ja myös liikevaihto supistui yli kolmella miljoonalla eurolla.
Uutinen
Uutinen
KalPan tilikausi oli raskaasti tappiollinen, liikevaihto romahti yli kaksi miljoonaa euroa
23.6.2021 19:10
Korona kuritti KalPan tilikauden selkeästi tappiolliseksi, minkä lisäksi myös liikevaihto kutistui roimasti.

Lue myös