Keisala vs Räty – Tähtivahtien taiston vei tällä kertaa nipin napin Anni Keisala

Naisten Liiga / Uutinen
Keisala torjui voittomaalikisassa yhden kerran enemmän kuin Räty, ja se riitti voittoon.
Kuva © Jarno Hietanen
Noora Räty sai Naisten Liigan debyyttiottelussaan vastaan Anni Keisalan. HPK:lla ja Ilveksellä oli vaikeuksia saada maaliverkot heilumaan kummankaan maalivahdin takana. Tupsukorvat onnistuivat ohittamaan voittomaalikisassa Rädyn kaksi kertaa, joka toi tällä kertaa voiton.

Lauantaina Naisten Liigassa nähtiin titaanien taistelu Ilveksen ja HPK:n kohdatessa toisensa Tampereen Tesomalla Ilveksen 90-vuotisjuhlaottelussa.

Vastakkain olivat MM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi valittu Anni Keisala ja supertähti Noora Räty. Juhlaottelun vei nimiinsä Keisalan Ilves joukkueen voittaessa 2–1 lukemin voittomaalikisassa.

Tasainen vääntö päättyi 1–1 varsinaisella peliajalla, eikä ensimmäiseen 60 minuuttiin tuomittu rangaistuksia kummallekaan joukkueelle. Jatkoajalla HPK:n Heta Seikkula sai kahden minuutin rangaistuksen huitomisesta, mutta Ilves ei pystynyt hyödyntämään tilannetta. Voittomaalikisassa onnistuivat HPK:n Riikka Noronen, sekä Ilveksen Anna Kilponen ja Anniina Kaitala

Ottelun tasaisuudesta kertovat myös maalivahtien torjunnat, Räty 29 torjuntaa ja Keisala 25 torjuntaa.

HPK:n uudet ulkomaalaiset vahvistukset Alena Mills ja Megan Delay antoivat myös hyviä näyttöjä pelaamisestaan. Delay pääsi jo 0+1 tehoille ensimmäisessä ottelussaan.

Tekstiä muokattu klo 14.30: korjattu Ilveksen toinen onnistuja voittomaalikisassa.