Kazakstanissa nähdyn suomalaisvahtien taistelun vei Barys-vahti Joni Ortio

KHL / Uutinen
Barys yllätti Metallurgin viikon ensimmäisessä kohtaamisessa.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Yleisöttä pelattu viihdyttävä kamppailu ratkesi kotijoukkue Barysin hyväksi lukemin 3–2. Joukkueet kohtaavat jälleen toisensa tulevana sunnuntaina.

Ottelun maalikimaran aloitti Metallurg Magnitogorsk-hyökkääjä Andrei Tšibisov avauserän kymmenennellä minuutilla. Toinen erä tarjosi kolme maalia, kun Barys Nur-Sultanin puolustaja Joe Morrow ja Morrowin seuratoveri Tomáš Jurčo sekä Metallurgin hyökkääjä Brendan Leipsic heiluttivat maaliverkkoa.

Kolmannessa erässä nähtiin yksi osuma, kun kotijoukkueen Roman Startšenko pyssytti kiekon maaliin ratkaisten samalla ottelun. Suomalaisvahtien taistossa Barys-vahti Joni Ortio torjui ottelussa 34 kertaa ja Metallurg-vahti Jussi Olkinuora torjui Ortion tavoin 34 kertaa.

Joukkueet kohtaavat uudestaan tulevana sunnuntaina Magnitogorskissa, jota ennen Metallurg kohtaa tulevana perjantaina kotonaan Lokomotiv Jaroslavlin.