Karu polvivamma päätti Canadiensin Kirby Dachin kauden

NHL / Uutinen
Kirby Dachin kausi ehti vanheta kahden ottelun verran.
Kuva © Getty Images
Montréal Canadiensin hyökkääjä Kirby Dach on loppukauden sivussa polvivamman vuoksi. Dachin oikean polven eturisti- ja sisäsivusiteet ovat revenneet, ja vammat vaativat leikkaushoitoa.

Montréal Canadiensin Kirby Dachin kausi päättyy ennenaikaisesti polvivamman johdosta. Dachin oikean polven eturisti- ja sisäsivusiteet ovat revenneet ja vammat vaativat leikkaushoitoa.

Dachin polvivamma tapahtui Canadiensin kotiavauksessa Chicago Blackhawksia vastaan Blackhawks-puolustaja Jarred Tinordin taklattua hänet vaihtoaitioon. Tilanteessa Dachin polvi vääntyi kohtalokkain seurauksin ja hän ei palannut jäälle.

Alkanut kausi oli 22-vuotiaalle Dachille toinen Canadiensin organisaatiossa juuri Blackhawksin kaupattua hänet Montrealiin kesän 2022 varaustilaisuuden aikana. Viime kaudella Dach pelasi Canadiensin paidassa 58 ottelua, joissa hän iski tehot 14+24=38. Alkaneella kaudella Dach merkkautti kahteen otteluun yhtä monta syöttöpistettä.

Dach on kärsinyt lyhyellä urallaan useista loukkaantumisista. Kaudella 2020–21 kanadalainen pelasi vain 18 ottelua rannevamman vuoksi. Viime kaudella hän oli sivussa 24 ottelusta kahden erillisen vamman vuoksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle