Karri Rämö on TPS:n tuore maalivahtihankinta

LIIGA / Uutinen
Rämö saapuu turkulaisten avuksi.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
TPS tiedotti sunnuntaina, että se on hankkinut Karri Rämön riveihinsä. Rämön hankinta tuli ajankohtaiseksi Kari Piiroisen palattua Tapparaan.

Karri Rämön sopimus TPS:ään kattaa loppukauden. Maalivahti liittyy joukkueen mukaan käytyään koronaprotokollan läpi.

– Olemme tästä hankinnasta enemmän kuin innoissamme. Saamme maalivahtiosastollemme tekijän, jonka meriitit puhuvat puolestaan. Karrin kokemus kovista peleistä on suuri apu meidän joukkueelle ja uskomme, että Karrista saadaan lisäarvoa meille Ari Moisasen valmennuksessa. Uskomme myös, että Andrei Karejev ja Rämö muodostavat meille vahvan maalivahtikaksikon kevään taistoihin, kertoo TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio hankinnan taustoja tiedotteessa.

Rämö pelasi viime kaudella Djurgårdenissa 18 ottelua torjuntaprosentilla 88,8. Hänen päästettyjen maalien keskiarvonsa pelatuissa otteluissa oli 2,79. Urallaan Rämö on torjunut myös KHL:ssä sekä NHL:ssä. Liigassa hän on pelannut HPK:ssa ja Pelicansissa.

− Aika hienot fiilikset! TPS on näyttänyt kuluvalla kaudella vahvalta ryhmältä, joka haluaa voittaa. Tällainen tilaisuus on kokeneellekin maalivahdille todella upea. Haluan auttaa joukkuetta voittamaan ja lyödä kaiken osaamiseni pöytään, toteaa puolestaan Rämö.

» Lähetä palautetta toimitukselle