Karri Kivi vapautettu tehtävästään − Jouko Myrrä Ilveksen päävalmentajaksi

LIIGA / Uutinen
Karri Kivi ei jatka Ilveksen päävalmentajana.
Kuva © Saana Hakala

Ilves on irtisanonut päävalmentajansa Karri Kiven. Tamperelaisjoukkue on voittanut kauden alun otteluistaan vain yhden. Kivellä oli sopimusta jäljellä vielä tämä kausi, sillä luotsi oli sopinut lisäkaudesta vuonna 2016−2017 alkaneen ja kauteen 2018−2019 päättyneen alkuperäisen sopimuksen jatkoksi.

Apuvalmentajana toiminut Jouko Myrrä nousee Kiven tilalle päävalmentajaksi. Myrrän päävalmentajasopimus kattaa tämän ja seuraavan kauden. 

Ilves kohtaa seuraavaksi keskiviikkona Pelicansin vieraskentällä. Olli Salo ja maalivahtivalmentaja Markus Korhonen jatkavat valmennustiimissä.

− Joukkueen pelillinen ilme, pelikuri ja puolustuspelaaminen ovat olleet hukassa liigakauden alettua, ja siksi päädyimme tekemään muutoksen, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela seuran tiedotteessa.

− Meillä on kova luotto joukkueeseemme ja siihen, että Jouko Myrrä päävalmentajana yhdessä muun valmennusryhmänsä kanssa on oikea mies palauttamaan Ilveksen peli-identiteetin, mikä mahdollistaa myös paremman urheilullisen menestyksen.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös