Karri Kivi jatkaa myös ensi kaudella Porin Ässien valmentajana

LIIGA / Uutinen
Karri Kivi korvasi Ari-Pekka Selinin Ässien päävalmentajana marraskuussa.
Kuva © Jarno Hietanen
Porin Ässät julkisti neljän valmentajan jatkosuunnitelman.

Ässät tiedotti torstaina, että Karri Kivi jatkaa porilaisten luotsaamista kaudella 2022−2023. Valmennusryhmän muodostavat Kiven lisäksi valmentajat Jere Härkälä, Timo Turunen, sekä maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl.

Kesken kuluvan kauden Ässiin paluun tehnyt Kivi on valmentanut Ässät tuloksellisesti vaikean alun jälkeen voittoputkeen. Kivi korvasi marraskuussa Ari-Pekka Selinin Ässien päävalmentajana. 

− Päädyimme tekemään ratkaisun, joka parhaalla tavalla vastaa näihin haasteisiin ja soveltuu parhaiten strategiaamme ja pitkäjänteisyyteemme. Oli kaikkien osapuolten yhteinen tahtotila, että kerromme koko pakettimme auki seuraaville vuosille. Se hälventää turhaa spekulaatiota, viestii sidosryhmille suunnastamme ja antaa työrauhaa organisaatiolle näinä vaikeina aikoina, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi tiedotteessa.

− Karri on saanut lyhyessä ajassa edistymään monia juttuja, joita olemme hakeneet. Hän on tarttunut pelin opettamiseen intohimolla ja lähestynyt asioita mahdollisuuksien kautta.

Härkälä liittyy Ässien valmennusryhmään kaudelle 2022−2023 ja jatkaa Ässien päävalmentajana kaudella 2023−2024. Lisäksi Härkälän sopimukseen kuuluu seuran optio seuraavasta kaudesta. Tämän ja viime kauden Härkälä on toiminut Mestis-seura Kokkolan Hermeksen päävalmentajana. Viime kaudella Härkälä valmensi Hermeksen Mestiksen finaaleihin ensimmäisen kerran 2000-luvulla.

− Kun aikanaan yhdessä sovimme, että Jere Härkälä lähtee pois Porista kehittämään itseään ja omaa juttuaan uuteen ympäristöön, oli tietenkin ajatus, että hän jonain päivänä palaisi tekemään työtä Ässien eteen. Paluulipun päivämäärä oli tietenkin avoin, Kerttula kommentoi.

Härkälä ehti valmentaa Ässissä eri tasoilla 14 kautta ennen siirtymistään muualle ja hänellä on nyt menossa toinen kausi Kokkolan Hermeksen päävalmentajana. 

» Lähetä palautetta toimitukselle