Karolus Kaarlehto jatkaa Jukurien maalilla myös ratkaisupelissä – Schmaltz palaa pelikiellosta HIFK:n takalinjoille

LIIGA / Uutinen
Kaarlehto torjui eilen voiton ensimmäisessä Liigan pudotuspeliottelussaan.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://www.facebook.com/makisarkaphoto
Huippukauden pelannut Kärppien Topi Niemelä on sivussa sarjan ratkaisuottelusta. Ilveksen kokoonpanoon palaa siirtorajavahvistus Henrik Haapala.

Mikkelin Jukurit lähtee tavoittelemaan historiallista välieräpaikkaa samoin miehin kuin tiistaina. Maaliin Kouvolassa täysin yllättäen komennettu Karolus Kaarlehto torjui ensimmäisen Liiga-pudotuspelinsä voitokkaasti ja jatkoi mikkeliläisten kautta.

Paimion Hakan kasvatti jatkaa jukurimaalilla myös ratkaisevassa seitsemännessä ottelussa. Jukurit ei ole kajonnut voittavaan kokoonpanoonsa muutenkaan: viisikot ovat tiistaihin nähden entisellään.

Jukureita vastaan asettuvan KooKoon miehistöstä on pudonnut nelossentteri Kimi Koivisto, jota paikkaa ykkösketjussa tiistaina hyökännyt Heikki Liedes. Tämä poikii muutamia muutoksia ketjukoostumuksiin. Uutena miehenä kokoonpanoon on nimetty Eetu Paasovaara, joka aloittaa 13. hyökkääjänä.

Ilveksen kokoonpanosta puuttuvat Joni Ikonen ja Colton Beck. Peliin palaavat sitä vastoin Henrik Haapala sekä Tomi Iso-Mustajärvi.

Topi Niemelä on edelleen sivussa Kärppien puolustuskalustosta. Häntä paikkaa eiliseen ja toissapäiväiseen tapaan Taneli Ronkainen.

HIFK:n Jordan Schmaltz palaa kaukaloon pelikieltonsa jäljiltä. Hänet on merkitty seitsemänneksi puolustajaksi. Kokoonpanosta putoaa Roni Hirvonen, jonka paikan ottaa eiliseen otteluun 13. hyökkääjäksi merkitty Teemu Turunen. TPS:n kokoonpano seitsemänteen peliin on edelliseen osaan nähden muuttumaton.

» Lähetä palautetta toimitukselle