Karolus Kaarlehdolle sopimus Jukurien maalinsuulle

LIIGA / Uutinen
Kaarlehto palaa liigakaukaloihin parin vuoden tauon jälkeen.
Kuva © Jarno Hietanen
Jukurien testissä ollut maalivahti Karolus Kaarlehto jatkaa mikkeliläisryhmässä loppukauden.

Jukurit on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen maalivahti Karolus Kaarlehdon kanssa. Kaarlehto harjoitteli kuluvalla viikolla mikkeliläisjoukkueen mukana ja vakuutti valmennuksen sopimuksen arvoisesti. 

− Meille tarjoutui mahdollisuus saada Karolus näytille, ja omilla otteillaan hän osoittautui erinomaiseksi vahvistukseksi maalivahtiosastollemme, totesi Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen.

Turkulaislähtöinen Kaarlehto on pelannut viime ajat ulkomailla. Viime kaudella pelejä tuli Tanskassa sekä Slovakiassa, jossa hän aloitti myös kuluvan kauden. Alkukaudesta 24-vuotias torjuja pelasi Slovakian pääsarjassa HK Dukla Michalovicessa 15 ottelua torjuntaprosentilla 88,9. 

Kaarlehto on pelannut urallaan myös 22 liigaottelua SaiPan riveissä. Mestiksestä häneltä löytyy kokemusta TUTOsta, SaPKosta sekä Ketterästä, jossa voitti Mestiksen mestaruuden keväällä 2019. Kaudella 2016-2017 hänet valittiin puolestaan Mestiksen tähdistökentälliseen.

Paimion Hakan kasvatilla on vyöllään myös useita juniorimaaotteluita ja keväällä 2017 hän oli mukana myös alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Kaarlehto on tehnyt urallaan kaksi maaliakin: joulukuussa 2018 Ketterässä Jokipoikia vastaan sekä lokakuussa 2021 Duklan paidassa.

− Kahden ulkomailla vietetyn kauden jälkeen uskon, että olen kokeneempi ja valmiimpi kuin pari vuotta sitten. Tämä on hieno mahdollisuus näyttää pystyväni pelaamaan hyvällä tasolla tässä sarjassa, Kaarlehto kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle