Kanta-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan kiekko-otteluiden yleisömäärää rajoitetaan joulukuussa − koronatilanne siirtää Liiga-otteluita

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Joulukuussa ei pääse jäähallille ottelutapahtumiin edes kasvomaskilla varustautuneena.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Aluehallintoviraston joulukuun rajoitukset vaikuttavat Liiga-seuroista HPK:n, KooKoon sekä SaiPan kotiotteluihin. Mestis-joukkueista rajoitteet vaikuttavat FPS:n, Ketterän ja Tuton kotiotteluihin.

Aluehallintovirasto on tiedottanut kiristyneistä rajoituksista Kanta-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan sairaanhoitopiirien alueilla. Syy aiempaa tiukemmille rajoituksille on heikentynyt koronavirustilanne.

Kanta-Hämeen ja Kymenlaakson sairaanhoitopiirien alueilla kaikki yli kymmenen hengen yleisötilaisuudet ovat kielletty aikavälillä 1.−20.12.2020. Etelä-Karjalan sairaanhoitopiirin alueella kielletään yli 50 hengen yleisötilaisuudet koko joulukuun ajan.

Uudet rajoitukset vaikuttavat Liiga-joukkueista HPK:n, KooKoon ja SaiPan kotiotteluihin. Mestiksen puolella rajoitteet vaikuttavat FPS:n, Imatran Ketterän ja Tuton tapahtumiin.

HPK on tiedottanut, että sen joulukuun neljä ensimmäistä kotiottelua siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Siirrettävät ottelut ovat:

  • Tiistai 1.12. HPK-SaiPa
  • Lauantai 5.12. HPK-Ilves
  • Lauantai 12.12. HPK-Tappara
  • Perjantai 18.12. HPK-Jukurit

Liiga tiedottaa myöhemmin uusista pelipäivistä. SaiPa tiedottaa muutoksista saatuaan vahvistuksen rajoitusten vaikutuksesta toimintaansa. TPS ei ole vielä tiedottanut muutoksista toimintaansa.

Sunnuntaina tiedotettiin vastaavista rajoituksista Pirkanmaan alueen yleisötilaisuuksiin aikavälillä 2.−21.12..

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Tapparan taustayhtiön tilikauden tulos ja liikevaihto romahtivat koronapandemian takia
30.7.2021 18:53
Tamhockey Oy:n tilikauden tulos oli roimasti pakkasen puolella ja myös liikevaihto supistui yli kolmella miljoonalla eurolla.
Uutinen
Uutinen
KalPan tilikausi oli raskaasti tappiollinen, liikevaihto romahti yli kaksi miljoonaa euroa
23.6.2021 19:10
Korona kuritti KalPan tilikauden selkeästi tappiolliseksi, minkä lisäksi myös liikevaihto kutistui roimasti.

Lue myös